Ultima oră
Rangers se chinuie în campionat, iar englezii strigă după Ianis Hagi: ”El ştie să facă exact ce antrenorul vrea de la jucători” Rangers se chinuie în campionat, iar englezii strigă după Ianis Hagi: ”El ştie să facă exact ce antrenorul vrea de la jucători”
Campioana CSO Voluntari a câştigat Supercupa României, primul trofeu al sezonului în volei Campioana CSO Voluntari a câştigat Supercupa României, primul trofeu al sezonului în volei
Torino a suferit cu Lazio primul eşec stagional în Serie A Torino a suferit cu Lazio primul eşec stagional în Serie A
VIDEO | Gloria Buzău - Farul 1-0. Nou-promovata răpune fosta campioană VIDEO | Gloria Buzău - Farul 1-0. Nou-promovata răpune fosta campioană
Fostul selecţioner al Angliei, verdict dur în cazul lui Radu Drăguşin: ”Antrenorul e vinovat!” Fostul selecţioner al Angliei, verdict dur în cazul lui Radu Drăguşin: ”Antrenorul e vinovat!”
VIDEO | Celta Vigo - Girona 1-1. Gol spectaculos semnat de veteranul Iago Aspas VIDEO | Celta Vigo - Girona 1-1. Gol spectaculos semnat de veteranul Iago Aspas

EXCLUSIV | "Într-un fel nu-mi place de el, vreau mai mult!". Becali, cu "lupa" pe marile transferuri ale verii. Cine trece clasa

FCSB Publicat pe 25 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20898856/1/ba.jpg


Gigi Becali (64 de ani) i-a caracterizat pe trei dintre cei mai importanţi jucători ofensivi ai celor de la FCSB. Patronul vicecampioanei e mulţumit de Andrrea Compagno, nu se pronunţă momentan asupra lui David Miculescu şi spune răspicat că aşteaptă mai multe de la Billel Omrani.
 
Adus ca o vedetă după perioada de succes de la CFR Cluj, vârful francez a arătat calitate, dar, pentru moment, nu a avut impactul scontat asupra jocului ofensiv al echipei lui Nicolae Dică. Becali e conştient de calitatea lui Omrani, dar aşteaptă mult mai multe de la atacant: 
 
"Într-un fel, nu-mi place de el, dar şi-a scos banii. Şi-a scos banii pentru că a făcut câteva faze în meciurile trecute. Ce a făcut Omrani cu Sepsi eu ştiam! Eu pentru asta l-am luat. Calităţile i le ştiam, dar vreau şi mai mult", a declarat omul de afaceri, la emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1.
 
În schimb, italianul Compagno, decisiv şi la Sfântu Gheorghe, i-a câştigat deja încrederea patronului său:
 
"Şi-a scos banii, pe cuvânt! Dacă era alt jucător în locul lui, nu prea câştigam meciurile, el ne-a salvat. El dă încredere echipei. Alerga cu Sepsi şi când era scos, avea energie, îşi dă viaţa pe teren. A dat goluri, a scos 11 metri, Compagno şi-a făcut treaba", a fost descrierea pe care Becali i-a făcut-o omului în schimbul căruia a plătit nu mai puţin de 1.5 milioane de euro pentru a-l transfera de la FC U Craiova.
 
Văzut de mulţi drept o dezamăgire, David Miculescu nu e judecat încă de către latifundiarul din Pipera:
 
"Nu pot să spun nici da, nici nu în cazul lui, dacă m-a mulţumit sau nu. Nu pot să spun nici că sunt mulţumit, dar nici ceva rău de el. Eu l-am luat ca investiţie, să iau bani pe el peste un an, doi. Eu nu l-am luat pentru sezonul acesta, e copil", a spus Becali când a fost întrebat de omul care l-a costat 1.7 milioane de euro.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele