Ultima oră
VIDEO | Francesco Bagnaia, demonstraţie de forţă la Assen. Campionul mondial a câştigat şi cursa principală VIDEO | Francesco Bagnaia, demonstraţie de forţă la Assen. Campionul mondial a câştigat şi cursa principală
Fostul internaţional ştie cine trebuie să îl înlocuiasă pe Nicuşor Bancu în primul 11 pentru duelul din optimi cu Olanda | EXCLUSIV Fostul internaţional ştie cine trebuie să îl înlocuiasă pe Nicuşor Bancu în primul 11 pentru duelul din optimi cu Olanda | EXCLUSIV
LIVE TEXT | Anglia - Slovacia 0-1. Schranz deschide scorul! LIVE TEXT | Anglia - Slovacia 0-1. Schranz deschide scorul!
Bugetul surprinzător al echipei din Superliga pentru sezonul viitor! Antrenorul a dezvăluit primele jucătorilor | EXCLUSIV VIDEO Bugetul surprinzător al echipei din Superliga pentru sezonul viitor! Antrenorul a dezvăluit primele jucătorilor | EXCLUSIV VIDEO
Adrian Mihalcea a anunţat unde va juca Unirea Slobozia meciurile de acasă | VIDEO EXCLUSIV
Adrian Mihalcea a anunţat unde va juca Unirea Slobozia meciurile de acasă | VIDEO EXCLUSIV
Sorin Şerban a schimbat echipa. Destinaţie surprinzătoare pentru fostul jucător de la FCSB Sorin Şerban a schimbat echipa. Destinaţie surprinzătoare pentru fostul jucător de la FCSB

EXCLUSIV | Florin Răducioiu, verdict clar în privinţa cartonaşului roşu încasat de Darius Olaru: "Nu am cuvinte"

Superliga Publicat pe 25 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21504439/1/fcsb-fc-botosani-superliga-superbet-25-02-2024.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, scor 3-2, formaţia FC Botoşani, în etapa a 27-a din Superligă. Trei jucători au fost eliminaţi, doi de la gazde şi unul de la oaspeţi. Roş-albaştri au ajuns la 58 de puncte şi sunt lideri în Superligă, cu zece puncte în faţa echipelor de pe locurile 2 şi 3. FC Botoşani e pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

Aflat în studioul Fotbal Show, Florin Răducioiu a vorbit despre cartonaşul roşu încasat de căpitanul FCSB-ului, Darius Olaru, din minutul 86 şi este de părere că un jucător atât de important pentru formaţia bucureşteană nu poate să facă un asemenea gest stupid.

Totodată, fostul mare atacant al naţionalei a menţionat că centralul a luat decizia corectă atunci când a decis să îl elimine pe Olaru.

"În primul rând mi se pare că un căpitan de echipă nu trebuie să facă aşa ceva în ultimele minute ale meciului. Nu pot să înţeleg ce a putut să aibă în minte. Trebuie să ai o anumită luciditate şi inteligenţă înainte de a face un fault aşa de dur.

Este o decizie corectă, îmi pare rău pentru el. Este foarte violent acest fault, dar din fericire nu îl loveşte foarte tare pe jucătorul de la Botoşani. Să intri cu ambele picioarele, cu tălpile, nu am cuvinte." , a declarat Florin Răducioiu, în exclusivitate pentru Prima Sport.

Florinel Coman, acuzaţii la adresa arbitrajului! ”În seara asta mi-a spus: 'dă-i drumul'”

Florinel Coman a avut un discurs dur cu privire la maniera de arbitraj.

”A fost un meci greu, chiar dacă am jucat cu ultima clasată. Au jucat cu echipa de pe primul loc şi voiau să se afirme. Am crezut că totul va fi cum ne doream. Ne pare rău pentru Nana, a plâns la pauză.

Dacă Botoşani joacă aşa în fiecare meci, câştigă play-out-ul. Îmi ajut foarte mult echipa, chiar dacă se mai spune că sunt egoist. Sunt cifrele mele, sunt fericit.

N-am înjurat niciun arbitru, în seara asta cred că a greşit la majoritatea fazelor. În seara asta mi-a spus: 'dă-i drumul'”, a spus Coman.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele