Ultima oră
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1. Prahovenilor le-a ieşit absolut totul VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1. Prahovenilor le-a ieşit absolut totul
Meci din Serie A fără public. Motivul e lega de incidentele din Cupă Meci din Serie A fără public. Motivul e lega de incidentele din Cupă
Iulian Teodosiu a cucerit Cupa României la sabie Iulian Teodosiu a cucerit Cupa României la sabie
Barcelona va juca fără spectatori un meci din Champions League! Motivul Barcelona va juca fără spectatori un meci din Champions League! Motivul
Walter Zenga a semnat Walter Zenga a semnat

EXCLUSIV | Decizia numirii lui Elias Charalambous la FCSB continuă să surprindă: ”Să nu ne mirăm că suntem unde suntem cu fotbalul”

FCSB Publicat pe 4 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21086477/1/gigi-becali-2023-132.png

FCSB a ales un antrenor străin în acte, pe Elias Charalambous (42 de ani), care deja a debutat din această poziţie, cu Sepsi, scor 2-1. Cipriotul vrea să ia titlul cu formaţia lui Gigi Becali, dar Mirel Albon este surprins, în primul rând, de cum a ajuns vicecampioana României la o astfel de variantă, să aducă un principal la care nimeni nu s-a gândit.

Albon, specialist Prima Sport, a afirmat că ideile după care numeşte Gigi Becali antrenorii, în cazul lui Elias Charalambous fiind vorba şi de orientarea religioasă, nu au nimic în comun cu dorinţa de performanţă, anume să ia titlu şi să joace în Liga Campionilor, în grupe.

Mirel Albon e de părere că Gigi Becali nu a mai apelat la un antrenor român în acte pentru că acesta ar fi fost expus în faţa oamenilor de fotbal din ţară, pe când situaţia e puţin schimbată în cazul cipriotului Elias Charalambous.

Poate că era greu să mai găsească un antrenor român fără să nu fie expus. Sunt şocat! În acest moment, echipa care are pretenţii, care vrea în grupele Ligii Campionilor, angajează antrenorii după anumite detalii. De asta depinde soarta unor jucători, unui antrenor, e incredibil!

Atunci, să nu ne mirăm că suntem unde suntem cu fotbalul. La alte echipe sunt alte criterii. În momentul în care se numesc antrenori, trebuie să se plieze pe filozofia clubului, cu stilul de joc, sunt multe lucruri”, a spus Mirel Albon în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Gigi Becali, mulţumit de Charalambous 

Porecla pe care i-a pus-o Gigi Becali lui Elias Charalambous după doar un meci la FCSB

FCSB a învins pe Sepsi Sfântu Gheorghe, în deplasare, scor 2-1, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Superligii.

Elias Charalambous a început cu dreptul la FCSB. Tehnicianul a fost surprins în repetate rânduri dând indicaţii, lucru ce arată că este implicat pe bune la echipă. Cipriotul a punctat că mai are multe lucruri de pus la punct, pentru ca echipa să meargă bine.

Gigi Becali a fost încântat de alegerea pe care a făcut-o după victoria cu Sepsi. Mai mult decât atât, patronul FCSB i-a pus deja şi o poreclă lui Elias Charalambous. Omul de afaceri a făcut mai multe declaraţii în stilul caracteristic. 

”O să vedeţi voi că nici Ilie Haralamb, că eu aşa îi spun. De aia l-am şi luat, că poartă numele unui bunic de-al meu, Ilie, care era fratele bunicii mele, şi a tatălui lui Giovanni care era Haralambie.

Poartă numele a doi din familia mea! Eu de aia l-am luat, mai multe lucruri au fost”, a spus Gigi Becali.

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele