Ultima oră
Rangers se chinuie în campionat, iar englezii strigă după Ianis Hagi: ”El ştie să facă exact ce antrenorul vrea de la jucători” Rangers se chinuie în campionat, iar englezii strigă după Ianis Hagi: ”El ştie să facă exact ce antrenorul vrea de la jucători”
Campioana CSO Voluntari a câştigat Supercupa României, primul trofeu al sezonului în volei Campioana CSO Voluntari a câştigat Supercupa României, primul trofeu al sezonului în volei
Torino a suferit cu Lazio primul eşec stagional în Serie A Torino a suferit cu Lazio primul eşec stagional în Serie A
VIDEO | Gloria Buzău - Farul 1-0. Nou-promovata răpune fosta campioană VIDEO | Gloria Buzău - Farul 1-0. Nou-promovata răpune fosta campioană
Fostul selecţioner al Angliei, verdict dur în cazul lui Radu Drăguşin: ”Antrenorul e vinovat!” Fostul selecţioner al Angliei, verdict dur în cazul lui Radu Drăguşin: ”Antrenorul e vinovat!”
VIDEO | Celta Vigo - Girona 1-1. Gol spectaculos semnat de veteranul Iago Aspas VIDEO | Celta Vigo - Girona 1-1. Gol spectaculos semnat de veteranul Iago Aspas

EXCLUSIV | Anunţ pe placul fanilor! Becali, precizări clare despre posibilul transfer al lui Ştefan Târnovanu

FCSB Publicat pe 25 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20898479/2/njm2jmhhc2g9ymrlmgjkodkyyze1ngy2yty5m2u4ztiynmi1ztkymjq-thumb.jpg

Ştefan Târnovanu nu va pleca de la FCSB în perioada următoare, în iarnă sau în vară, chiar dacă este unul dintre cei mai buni jucători din lotul lui Nicolae Dică şi ar putea aduce milioane în conturile clubului. Gigi Becali procedează diferit cu portarul de 22 de ani, spre deosebire de modul în care a gestionat alţi fotbalişti, şi nu se grăbeşte să-l vândă.

Ştefan Târnovanu trebuie să ajungă mai întâi la echipa naţională, crede Gigi Becali, care l-a lăudat în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1, pe portar, pentru evoluţia avută în confruntarea cu Sepsi, în care a salvat o lovitură de la 11 metri.

Nu vorbim de vânzarea lui Târnovanu, trebuie să prindă echipa naţională mai întâi, apoi să vorbim de trasnferul lui. Oricum, acum este şi prea tânăr. El este şi jucător de regula de vârstă şi poţi face ce vrei cu fotbaliştii de câmp.

(N.r. – Cine i-a plăcut în meciul cu Sepsi) Mi-au plăcut Pantea, Târnovanu şi Compagno. Compagno, fiecare minge pe care a avut-o, a făcut ceva cu ea. Mi-a plăcut şi Creţu, şi-a revenit”, a spus Gigi Becali în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Târnovanu a ajuns la 22 de ani, iar FCSB a plătit în schimbul său 200.000 de euro, în ianuarie 2020, când a fost luat de la Poli Iaşi. Până acum, el a apărat în 34 de meciuri, a primit 47 de goluri şi a închis poarta în 13 confruntări.

Reacţia lui Târnovanu după partida cu Sepsi

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele