Ultima oră
Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi” Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi”
Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei
Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”

Eugen Trică, relaxat înaintea meciului decisiv cu FC Hermannstadt: „Nu ar fi nicio tragedie”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 11 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21588073/1/fcu-1948-craiova-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-play-out-27-04-2024.jpg

FCU Craiova o întâlneşte pe FC Heramnnstadt, duminică, de la 21:30, într-un meci ce face parte din cadrul ultimei etape din play-out. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

FCU Craiova vine după înfrângerea din etapa trecută, scor 3-1, în faţa lui UTA şi se află pe ultimul loc din play-out, la egalitate de puncte cu Dinamo. Oltenii au doar varianta victoriei pentru a spera la salvarea de la retrogradarea directă în Liga 2.

Eugen Trică a încercat să îşi liniştească jucătorii la conferinţa de presă premergătoarea finalei cu FC Hermannstadt. Tehnicianul a amintit de cazului echipei italiene Juventus, care a retrogradat în serie B în anul 2006, după un scandal de amploare, iar apoi au reuşit să se ridice şi să revină.

„Jucăm acasă, în faţa suporterilor, iar gândul nostru este să ne concentrăm pe acest meci şi să-l câştigăm. Să nu facem o tragedie dacă se va întâmpla ceva. Dacă s-ar întâmpla, trebuie să ai puterea s-o iei de la capăt. Ai căzut, te ridici, te scuturi şi, dacă eşti puternic, o iei de la capăt cu o strategie foarte bună şi ataci promovarea. S-au întâmplat de-a lungul timpului să cadă echipe foarte mari din fotbalul mondial, dacă vă aduceţi aminte şi Juventus. 

Au şi câştigat campionate, s-au şi bătut acolo sus pentru Champions League. Hai să nu mai facem tragedii! Tragedie a fost când s-a scufundat Titanicul, războaiele care se petrec în Ucraina şi aşa mai departe. Hai să luăm totul mai relaxat, să nu punem atâta presiune pe jucători.

(...)

Sunt mulţi oameni care sunt alături de noi, nu vor să creadă lucrul ăsta, că Universitatea Craiova s-ar putea să se ducă la Liga 2. Le-am spus, echipa asta a fost şi prin Liga 4, şi prin Liga 3, a avut tăria de caracter să revină. Nu ar fi nicio tragedie în cazul în care s-ar întâmpla lucrul ăsta. Nu ne dorim lucrul ăsta. Uite că s-a ajuns în această situaţie, mai este un singur meci, ştiţi cum e, depinde de toţi”, a spus Eugen Trică, la conferinţa de presă.

Pe lângă partida FCU Craiova - FC Heramnnstadt, la aceeaşi oră, se mai joacă şi restul meciurilor din ultima rundă a play-out-ului:

  • Dinamo - UTA, în direct la Prima Sport 1
  • Poli Iaşi - Petrolul, în direct pe Prima Sport 2
  • Oţelul - FC Botoşani, în direct la Prima Sport 4
  • FC Voluntari - „U” Cluj, în direct la Prima Sport 5
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri