Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”
Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu
Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri
Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8 Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8

”Eu chiar îl respect”. Un fost patron din fotbalul românesc speră ca Gigi Becali să nu renunţe la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 25 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21105460/1/becali.jpg

Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

La o zi după meci, Gigi Becali a discutat în cadrul unei conferinţe despre ieşirea sa din fotbal. El a dezvăluit că va da echipa pentru suma de 25 de milioane de euro.

Marian Iancu, fostul patron al celor de la Poli Timişoara e de părere că Becali ar trebui să rămână la FCSB, chiar dacă a acumulat multe supărări în ultima perioadă.

 

“Şocul şi supărarea este un fundament. Are de ce să aibă această reacţie şi nu este venită de nicăieri. Nu ştiu dacă se va retrage. Din ce ştiu este un luptător, este un tip asumat total, are încredere în el, are încredere în echipă. A investit foarte mulţi bani şi sper să continue să investească, a făcut şi lucruri bune, dar a făcut şi lucruri greşite.

Nu am vorbit cu Gigi Becali, dar sper că va continua acest drum. Încă mai ţin legătura cu unele persoane din fotbalul românesc şi eu chiar îl respect pe Gigi pentru tot ce s-a întâmplat în ultimii ani. El a fost primul care a vorbit despre sistemul penitenciar foarte deschis.

Chiar s-a angajat într-o dispută vizavi de încălcările legilor acolo şi chiar avea perfectă dreptate. Este un tip asumat, trebuie să recunoaştem acest lucru“,
a spus Marian Iancu, pentru cei de la Sport Total FM.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele