Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Elias Charalambous trage semnalul de alarmă înainte de partida contra CFR-ului: ”O să fie foarte greu pentru noi”

FCSB Publicat pe 13 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21123437/1/captura-ecran-723.png

FCSB – CFR Cluj, meci din runda a 8-a a play-off-ului SuperLigii României, se dispută duminică seară, de la ora 21:00, LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro. În tur, la Cluj, duelul s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

La conferinţa de presă premergătoare partidei, Elias Charalambous a tras semnalul de alarmă şi a declarat că acesta este cel mai important meci al sezonului. 

Antrenorul susţine că jucătorii lui au motoarele turate la maximum şi că sunt pregătiţi să facă un meci mare pe Arena Naţională. 

”O să fie foarte greu pentru noi”

”Avem un alt meci dificil, pentru mine va fi cel mai dificil meci. Ştim că vom înfrunta campioana ultimilor ani, aşa că realizăm cât de greu va fi. Singurul lucru pe care echipa trebuie să-l facă este să dea totul pe teren. Trebuie să avem atitudinea pe care am avut-o şi în ultimele meciuri. 

Trebuie să înţelegem că am jucat bine în ultimele meciuri, dar nu este destul. Vreau să fim foarte focusaţi, să fim foarte atenţi la meci, pentru că după ce câştigi mai multe partide începi să te simţi prea încrezător. 

Dacă nu vom face totul bine în acest meci, se va uita tot ce am realizat în etapele trecute. Jucătorii sunt pregătiţi, s-au antrenat foarte bine în ultimele săptămâni şi sunt foarte fericit şi foarte mulţumit de atitudinea de care au dat dovadă.

CFR este o echipă mare, au jucători de calitate şi sunt o echipă foarte experimentată. O să fie foarte greu pentru noi, dar suntem pregătiţi.

(n.r. - Este primul meci după mulţi ani când FCSB e favorită) Nu putem să gândim foarte mult, este un meci pe care trebuie să îl câştigăm. Nu mă gândesc la meciurile trecute sau din anii trecuţi”, a spus Elias Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu CFR.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele