Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Elias Charalambous a vorbit despre transferul lui Tavi Popescu la o echipă mare din Europa. ”Toată lumea va fi fericită”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21123525/1/oct-popescu.jpg

Octavian Popescu a avut evoluţii mai slabe în acest sezon. Jucătorul şi-a pierdut postul de titular la echipă. Gigi Becali a anunţat că, în acest moment, nu se va mai pune accent pe fotbalist, dar îl consideră în continuare un jucător de viitor. 

În presă au apărut informaţii conform cărora Octavian Popescu ar putea ajunge în campionatul portughez. Jurnaliştii lusitani au scris că tânărul jucător de la FCSB ar fi în atenţia celor de la FC Porto.

Elias Charalambous a vorbit despre potenţialul transfer şi s-a declarat bucuros că Octavian Popescu ar putea ajunge la fosta campioană a Europei. Tehnicianul cipriot a punctat că obiectivul principal în acest moment este titlul, iar după finalul sezonului se va vorbi de schimbări de efectiv.

”În vară, dacă un jucător are şansa de a pleca în străinătate, mai ales la un asemenea club, cu siguranţă toată lumea va fi fericită. Clubul va fi fericit, toată ţara va fi fericită.

E foarte plăcut. Jucătorii trebuie să vizeze la mai bine în carieră. Dar în acest moment, jucătorii se gândesc la obiectiv”
, a declarat Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele