Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”
Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu
Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri
Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8 Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8

Efectul imediat după Rapid - FCSB. Ordinul lui Gigi Becali, executat

FCSB Publicat pe 25 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21105780/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-10.jpg

Gigi Becali anunţa după meciul pierdut de FCSB în faţa Rapidului că Valeriu Argăseală, preşedintele ”roş-albaştrilor”, nu va mai participa la şedinţele Comitetului Executiv al FRF.

Vali Argăseală s-a conformat cerinţei patronului FCSB şi nu s-a prezentat astăzi la şedinţa Comitelului Executiv. În schimb a mers la sediul LPF, unde a avut loc o adunare generală. 

Ce a spus Gigi Becali după înfrângerea cu Rapid

Din cauza arbitrajului defectuos, în opinia lui Gigi Becali, din derby-ul câştigat de Rapid în faţa FCSB-ului cu 1-0, finanţatorul vicecampioanei României a decis ca Vali Argăseală să nu mai participe la şedinţele forului lui Răzvan Burealnu.

”Vali Argăseală va trimite o hârtie la Comitetul Executiv. Nu va mai participa la niciun Comitet Executiv de Fotbal Hoţie. Va scrie o hârtie, că «Nu mai particip la un Comitet Executiv în care se ridică mâna şi votează tot ce spune Burleanu. Nu am ce să caut într-o asociaţie de 7 membri, care sunt nişte sclavi». Vali Argăseală nu mai merge niciodată, la niciun Comitet Executiv! Măcar ne lăsăm în voia Domnului, să facă ce vrea Domnul”, spunea Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele