Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Echipa din play-off de care Gică Popescu se teme: ”Ştiu să joace meciurile grele. Hai să nu tragem concluzii!” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 3 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21084300/1/captura-ecran-715.png

Echipa Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, meciul cu formaţia CFR Cluj, contând pentru etapa a doua din play-off-ul Superligii.

Clujenii au deschis scorul la Craiova, prin Cvek, în minutul 69, care a înscris cu o lovitură de cap la centrarea lui Cristian Manea.

Egalarea a venit după numai trei minute, când pasa lui Ndong l-a găsit pe Koljic şi acesta a finalizat cu sânge rece. Meciul s-a încheiat la egalitate, deşi Raul Silva a trimis în bară în minutul 90+1, iar gazdele au dominat total ultimele douăzeci de minute.

Universitatea Craiova a adunat 29 de puncte şi este pe locul 4, iar CFR Cluj e pe locul 2, cu 34 de puncte.

Farul Constanţa este la 2 puncte în faţa celor de la CFR. Ardelenii par că traversează o formă mai slabă, iar Gică Popescu, oficialul echipei de la malul mării, a fost întrebat despre acest aspect. El nu a dorit să tragă concluzii şi a recunoscut că echipa lui Dan Petrescu ştie să joace meciurile grele. 

”Ştiu să joace meciurile grele. Hai să nu tragem concluzii!”

”Să crească Farul forma faţă de CFR? Niciodată! Sunt o echipă care ştiu să joace meciurile grele. Încă nu sunt meciurile... FCSB este foarte periculoasă. Craiova, să vedem cum se prezintă în următoarele meciuri, iar Rapid este o echipă cu potenţial. Deci, eu zic să mai aşteptăm până să tragem concluzii”, a spus Gică Popescu, la Prima Sport. 

În următorul meci, Farul Constanţa va juca pe teren propriu contra celor de la Universitatea Craiova, iar partida va fi în direct pe Prima Sport 1. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele