Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

E gata! Gigi Becali l-a convins şi a semnat prelungirea pe 3 ani! Vestea aşteptată de toţi fanii FCSB

FCSB Publicat pe 4 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21114777/1/fcsb-rapid-bucuresti-superliga-superbet-6-11-2022-1.jpg

Thomas Neubert, preparatorul fizic de la FCSB, a decis să nu accepte oferta lui Gigi Becali în primă fază. 

Înţelegerea preparatorului fizic de la FCSB expiră pe 30 iunie, dar Gigi Becali a reuşit să îl convingă pe omul din staff-ul echipei. 

Germanul a cerut anumite bonusuri de performanţă pentru câştigarea campionatului şi calificarea în cupele europene, care au fost refuzate în primă fază de către Gigi Becali. 

Totuşi, Gigi Becali a reuşit să îl convingă pe neamţ, care a semnat prelungirea contractului, care va expira în iunie 2026. 

”Vreau să rămâi, nu-mi permit să pierd un profesionist aşa cum eşti tu!”, a fost mesajul pe care Gigi i l-a transmis lui Neubert în negocierea finală, potrivit GSP

Revenit la FCSB în 2020, alături de Toni Petrea, Neubert a readus stabilitatea fizică dorită de Gigi Becali.

Neubert şi-a creat o imagine excelentă în fotbalul românesc în primul mandat al lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB, când a instaurat un regim draconic de pregătire fizică, iar roş-albaştrii se puteau bate de la egal la egal cu cele mai importante echipe de pe Bătrânul Continent.

Neamţul a intrat, apoi, în conflict cu Laurenţiu Reghecampf şi a preferat să-l urmeze pe Toni Petrea în cariera acestuia de antrenor principal. Aşa a revenit la FCSB în 2020, rămânând la echipă şi în perioada în care Toni Petrea se despărţise de echipa roş-albastră.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele