Ultima oră
Contract nou şi mărire salarială pentru un jucător de la FCSB. ”I-am promis” Contract nou şi mărire salarială pentru un jucător de la FCSB. ”I-am promis”
Fanii Barcelonei au primit interdicţie de acces la un meci din Liga Campionilor din cauza rasismului Fanii Barcelonei au primit interdicţie de acces la un meci din Liga Campionilor din cauza rasismului
Sportiva din Benin dată dispărută în Franţa la 10 septembrie s-a întors acasă Sportiva din Benin dată dispărută în Franţa la 10 septembrie s-a întors acasă
Record negativ doborât de Radu Drăguşin după eliminarea din meciul cu Qarabag! A intrat în istoria lui Tottenham Record negativ doborât de Radu Drăguşin după eliminarea din meciul cu Qarabag! A intrat în istoria lui Tottenham
FCSB s-a impus la scor la debutul în Europa League, dar elevii lui Charalambous nu l-au impresionat pe fostul mare internaţional: „E greu să găseşti pe cineva care a fost foarte bun!” | EXCLUSIV FCSB s-a impus la scor la debutul în Europa League, dar elevii lui Charalambous nu l-au impresionat pe fostul mare internaţional: „E greu să găseşti pe cineva care a fost foarte bun!” | EXCLUSIV
China Open: Monica Niculescu, eliminată în primul tur la dublu China Open: Monica Niculescu, eliminată în primul tur la dublu

Dumitru Dragomir, tranşant! Cine se impune în FCSB – Farul

FCSB Publicat pe 16 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21097359/1/dragomir.jpg

FCSB – Farul e LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, luni, de la ora 20:30, iar Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dat un verdict categoric în privinţa învingătoarei. ”Oracolul din Bălceşti” mizează pe formaţia patronată de Gigi Becali în confruntarea care va avea loc pe Arena Naţională, importantă din perspectiva lupei la titlu.

Dumitru Dragomir a numit şi argumentele pentru care crede că FCSB se va impune în duelul cu formaţia lui Gică Hagi, ba chiar a ”plusat”. Dat fiind faptul că au existat oscilaţii de formă pentru toate echipele care şi-au anunţat dorinţa de a lua titlu, Dragomir consideră că FCSB se poate încorona, în sfârşit, campioană a României.

”Luând jucători de valoare poate să îl bată Gigi pe Hagi. FCSB are cel mai bun lot din ţară. Eu zic că o să câştige Gigi Becali ambele meciuri sau Farul amândouă. Nu meciuri nule. Eu zic că Dan Petrescu iese sau Hagi (n.r - campion). Aşa cred.

Mă bazez pe profesionalismul lor. Dar, la norocul pe care îl are Gigi Becali, ar putea să se accidenteze doi-trei de la Farul şi CFR Cluj şi să ia campionatul", a spus Dragomir, la Fanatik.

FCSB - Farul, la Prima Sport 1, luni, ora 20:30! 

FCSB – Farul, derby din runda a 4-a a play-off-ului din SuperLiga României, e LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, în această seară, dar la ora 20:30. Runda trecută, bucureştenii au făcut egal, iar echipa lui Gică Hagi a învins.

FCSB a remizat pe terenul campioanei CFR Cluj, 1-1, după ce a fost condusă. A marcat prin Florinel Coman. De partea cealaltă, Farul a trecut, după un meci cu cinci goluri, de Universitatea Craiova, scor 3-2.

Referitor la diferenţa din clasament, cele două sunt despărţite de cinci puncte, 39 la 34 în favoarea grupării lui Gică Hagi.

În returul sezonului regular, FCSB – Farul s-a terminat 2-3. În turul întrecerii regulare, partida de la Constanţa a fost câştigată tot de formaţia de la malul mării, scor 3-1.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele