Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”
Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu
Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri
Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8 Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8

Dumitru Dragomir ştie ce va face Becali după ce vinde FCSB: ”A băgat o groază de bani şi se mută acolo!”

FCSB Publicat pe 24 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21104862/1/fc-voluntari-petrolul-ploiesti-play-out-liga-1-orange-21-05-2016.jpg

Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

La o zi după meci, Gigi Becali a discutat în cadrul unei conferinţe despre ieşirea sa din fotbal. El a dezvăluit că va da echipa pentru suma de 25 de milioane de euro.

Omul de afaceri a declarat că este afectat de maniera de arbitraj a lui Horaţiu Feşnic şi nu mai are de gând să se implice la formaţia din Capitală.

Meciul a avut mai multe faze controversate, iar mai multe voci din fotbalul românesc au susţinut că Rapid trebuia să primească două cartonaşe roşii. 

Dumitru Dragomir a vorbit despre reacţia patronului FCSB. Fostul şef de la LPF ştie ce va face Gigi Becali dacă se va retrage din fobal. 

”A băgat o groază de bani şi se mută acolo!”

”S-a săturat şi se va retrage. Când îşi termină lângă Râmnicu Vâlcea ce a început, se va muta acolo. A băgat o groază de bani. Face acolo o mănăstire. Un fel de Athos din România. 

Bagă bani mulţi. Face şi pentru femei şi pentru bărbaţi. Convingerea mea este că îl presează şi familia să lase golănismele astea din fotbal. S-a săturat şi el. Bagi bani, te duci la puşcărie. Bagi bani, te înjură toată lumea.

Bagi bani, vor să îţi ia afacerea. Nu se poate nici aşa. Să ştii că se vor găsi cumpărători. Eu zic că este sătul. Moare dacă mai trăieşte în tensiunea asta. Fotbalul e greu, ai presiunea familiei, presiunea publicului.

Presiunea politicului şi aşa mai departe. Şi când vezi nedreptăţile, mai e şi presiunea ta. Pe care o pui tu pe tine. Când n-ai o siguranţă şi, în multe privinţe, are dreptate. L-au curăţat”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele