Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

”Discuţiile s-ar afla într-o fază avansată”. FCSB, cale liberă să aducă un fundaş cu experienţă solidă

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 12 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21122837/1/fcsb.jpg

Gigi Becali pregăteşte întăriri de lot la FCSB pentru sezonul următor, chiar dacă patronul ”roş-albaştrilor” a anunţat că nu va mai face transferuri dacă echipa sa nu va câştiga campionatul şi a spus că se retrage din fotbal din cauza arbitrajului lui Horaţiu Feşnic din meciul cu Rapid (câştigat cu 1-0 de giuleşteni).

Finanţatorul ocupantei locului 2 din Superliga României s-a răzgândit din nou şi vrea să facă o mutare ce poate aduce un mare plus pentru FCSB. Este vorba despre fundaşul central Robert Ivanov, în vârstă de 28 de ani, de la Warta Poznan, una dintre revelaţiile campionatului din Polonia.

Jurnaliştii polonezi au scris despre posibilitatea ca fundaşul să ajungă la FCSB şi au punctat că discuţiile ar fi într-o fază avansată.

Lui Ivanov îi expiră acordul cu Warta la finalul sezonului şi are cale liberă să vină în Superliga.

”E posibil ca acum să joace ultimul său meci în tricoul celor de la Warta, despre interesul pentru finlandez discutându-se tot mai mult.

Discuţiile cu FCSB s-ar afla într-o fază avansată. Contractul său cu Warta expiră la finalul lunii iunie”
, au scris polonezii de la Meczyki.

Până acum, Robert Ivanov a evoluat pentru 4 echipe în carieră: Myllypuro, Viinkingit, Honka (toate 3 din Finlanda, ţara sa natală) şi Warta Poznan.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Robert Ivanov, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele