Ultima oră
Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu” Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu”
Un nou jucător tras pe linie moartă la FCSB? Becali l-a distrus după meciul cu Sepsi: ”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Un nou jucător tras pe linie moartă la FCSB? Becali l-a distrus după meciul cu Sepsi: ”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!” | VIDEO EXCLUSIV
”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga ”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga
Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat” Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat”
L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Napoli - Monza 2-0. Fosta campioană îşi menţine şefia în Serie A VIDEO | Napoli - Monza 2-0. Fosta campioană îşi menţine şefia în Serie A

Directorul general al unui club de top din Europa, suspendat din funcţie

Echipe Publicat pe 2 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38226/21544958/1/profimedia-0858095945.jpg

Ajax Amsterdam a anunţat, marţi, suspendarea noului director general, Alex Kroes. Acesta, în vârstă de 49 de ani, care şi-a preluat funcţia la 15 martie, este suspectat de diverse tranzacţii.

"Această decizie a fost luată după ce consiliul de supraveghere a aflat că Kroes a cumpărat peste 17.000 de acţiuni ale echipei Ajax cu o săptămână înainte de anunţarea numirii sale în funcţie, programată pentru 2 august 2023", a precizat clubul olandez într-un comunicat, suspectând o "tranzacţie cu informaţii privilegiate" din partea conducătorului în vârstă de 49 de ani.

Clubul a anunţat că va convoca în scurt timp o adunare generală extraordinară "pentru a asculta opiniile acţionarilor cu privire la propunerea de demitere. (...) Consiliul de Supraveghere va decide apoi cu privire la demitere", încheie comunicatul de presă.

Ajax a fost zguduită de criză după criză în acest sezon. Aflat în pragul colapsului după un start catastrofal, clubul l-a demis pe antrenorul Maurice Steijn în octombrie anul trecut. Deşi succesorul său, John van't Schip, a reuşit să redreseze situaţia (Ajax ocupă în prezent locul 5), acesta a confirmat săptămâna trecută că va demisiona la sfârşitul sezonului.

mail-share icon Email
viewscnt

Echipe

Ultimele articole Toate articolele