Ultima oră
VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon
Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali” Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali”
Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei
Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte” Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte”
VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel
Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York

Dică a certat un jucător la ultimul său meci la FCSB. ”La pauză i-am spus că nu trebuia să facă ce a făcut”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 1 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20906482/2/fcsb-conference-league-1.jpg

Universitatea Cluj a învins luni seara, pe teren propriu, echipa FCSB, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a 16-a din Superligă.

Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate la Fotbal Show că Nicolae Dică a avut un conflict cu Dawa, fundaşul central al lui FCSB, la pauza meciului cu ”U” Cluj, iar fostul antrenor al ”roş-albaştrilor” a decis să nu se mai bazeze pe el pentru partea a doua a partidei, înlocuindu-l cu Denis Haruţ.

Nicolae Dică a confirmat informaţia şi a explicat cum s-a petrecut faza la care s-a simţit sfidat.

 "Nu mă cert cu jucătorii, trebuie să facă ce spun eu. La pauză i-am spus că nu trebuia să facă ce a făcut, după ce am explicat pregătirea jocului înainte. A pierdut mingea şi i-am spus că nu mai vreau să jucaţi pe mijlocaşul central sau de bandă, că pierdem mingea, minge lungă pe atacant şi venit pe mingea a doua, asta vreau să faceţi, nu mai mult.

A început să vorbească şi... Vreau disciplină când merg la o echipă. Când îmi comentezi, înseamnă că nu faci ce am cerut şi atunci...

Vorbea în franceză şi nu am înţeles, dar din ton am înţeles, iar când i-am spus să tacă i-am spus în engleză şi el tot vorbea în franceză. <<Ok, afară şi gata>>. Imediat le reglez.

Le-am spus jucătorilor că vreau să facem pe teren ce pregătim şi ce facem la antrenament. Dacă nu se face, eu răspund. Dacă cineva iese şi spune că nu e bine ce faci, spui că eu ţi-am cerut.

Nu, în afară de el nu am mai avut. La Ploieşti am avut aşa... Conduceam şi îmi era teamă că în a doua repriză dau înapoi şi am avut un discurc mai apăsat aşa, am intrat în ei"
, a spus Dică, pentru Orange Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele