Ultima oră
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake

Deian Sorescu a fost aproape să retragă din fotbal. ”Aveam 380 de lei salariul şi ghetele erau 200 de lei”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 16 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20984111/1/desktop-screenshot-2023-01-14-14-11-04-34.png

Deian Sorescu, prima achiziţie a FCSB-ului din acestă iarnă, a povestit momentul în care a fost aproape să se retragă din fotbal.

Sorescu a părăsit ACS Poli Timişoara şi a mers la rivala ASU, în Liga 2. Acolo acesta avea un salariu de doar 380 de lei pe lună, susţine jucătorul, iar alegerea făcută a venit în urma dorinţei sale de a juca mai multe minute. Din cauza sumei mici pe care o încasa a luat în calcul şi retragerea din fotbal, dar prestaţiile bune de la ASU Poli Timişoara, unde marcase 14 goluri în 38 de meciuri jucate, i-au adus un transfer la Dinamo.

”Acum cinci-şase ani, am vrut să mă las. Au fost probleme la Timişoara, în prima ligă, cu echipa. M-au chinuit puţin, am stat un an şi m-am dus în Liga 2. Pentru un copil ca mine, cu dorinţa de a juca, cu lotul subţire care a fost la Timişoara, tot nu am avut şansa de a evolua.

M-am dus în Liga 2 şi am zis că anul acela ori mă salvez, ori mă las. Aveam 380 de lei salariul şi ghetele erau 200 de lei. Dacă ieşeam la un suc cu iubita, ce făceam? Mă împrumutam”, a declarat Deian Sorescu, după primul meci în tricoul FCSB-ului.

Sorescu nu-i uită pe fanii lui Dinamo: "Dacă mi-au dat tricoul jos înseamnă că nu meritam să-l port!"

Deian Sorescu şi-a adus aminte de perioada petrecută la Dinamo şi a transmis că nu simte nicio urmă de regret ca urmare a transferului la FCSB. Fundaşul lateral a făcut referire la cel mai urât moment al carierei, cel în care fanii din Şoseaua Ştefan cel Mare l-au dezbrăcat de tricoul lui Dinamo.

În decembrie 2021, Sorescu era de trei ani şi jumătate la Dinamo şi era liderul echipei aflate într-o situaţie grea. După 1-2 la Mioveni, fanii l-au dezbrăcat de echipament şi au aruncat tricoul pe jos, iar gestul nu i-a picat deloc bine internaţionalului român. La venirea la FCSB, Sorescu a făcut referire la acel episod:

"Clar, da! A contat foarte mult, acolo a fost ultimul meu meci în care am îmbrăcat acel tricou. Dacă mi l-au dat jos, înseamnă că nu am meritat să-l port.

Mă aştept la multe gânduri bune, între ghilimele (n.r. - din partea fanilor dinamovişti). Dar nu avem ce face, e viaţa de fotbalist, îmi asum şi v-am spus. Acum sunt la FCSB şi voi lupta la această echipă.

Au fost momente grele la Dinamo şi am muncit pe burta goală. Nu m-a întrebat de ratele pe care le am. OK, suntem fotbalişti, avem salarii mai mari, dar nu înseamnă că trebuie să luăm banii la 3-4 luni! Să fii înjurat de oricine, să nu ştie dacă tu ai ce să mănânci. E foarte greu. Asta m-a durut cel mai mult. Iar eu pe Dinamo am ajutat-o, am venit gratis, am plecat pe bani. Dar acum sunt la FCSB şi voi lupta pentru această echipă. Am vorbit deja şi cu fanii FCSB-ului, m-au încurajat, mi-au zis că sunt alături de mine şi că mă primesc cu braţele deschise şi cu drag", a declarat Sorescu, duminică, după meciul amical FCSB - Pogon Szczecin 0-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele