Ultima oră
Contract nou şi mărire salarială pentru un jucător de la FCSB. ”I-am promis” Contract nou şi mărire salarială pentru un jucător de la FCSB. ”I-am promis”
Fanii Barcelonei au primit interdicţie de acces la un meci din Liga Campionilor din cauza rasismului Fanii Barcelonei au primit interdicţie de acces la un meci din Liga Campionilor din cauza rasismului
Sportiva din Benin dată dispărută în Franţa la 10 septembrie s-a întors acasă Sportiva din Benin dată dispărută în Franţa la 10 septembrie s-a întors acasă
Record negativ doborât de Radu Drăguşin după eliminarea din meciul cu Qarabag! A intrat în istoria lui Tottenham Record negativ doborât de Radu Drăguşin după eliminarea din meciul cu Qarabag! A intrat în istoria lui Tottenham
FCSB s-a impus la scor la debutul în Europa League, dar elevii lui Charalambous nu l-au impresionat pe fostul mare internaţional: „E greu să găseşti pe cineva care a fost foarte bun!” | EXCLUSIV FCSB s-a impus la scor la debutul în Europa League, dar elevii lui Charalambous nu l-au impresionat pe fostul mare internaţional: „E greu să găseşti pe cineva care a fost foarte bun!” | EXCLUSIV
China Open: Monica Niculescu, eliminată în primul tur la dublu China Open: Monica Niculescu, eliminată în primul tur la dublu

Declaraţiile lui Dan Petrescu după meciul cu FCSB l-au scos din minţi pe MM Stoica: ”E prima dată când aud asta în 30 de ani de fotbal. Bă, e strigător la cer!”

FCSB Publicat pe 10 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21092293/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Echipa CFR Cluj a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, meciul disputat în compania formaţiei FCSB, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

Clujenii au cerut penalti chiar în minutul 1, când au reclamat că Iulian Cristea a comis henţ în careu. În minutul 19, gazdele au deschis scorul, la o minge respinsă de Târnovanu, Bîrligea a înscris din careu. 

Bucureştenii au egalat în minutul 68, când Florinel Coman a marcat dintr-o lovitură liberă executată perfect. În minutul 90, arbitrul Radu Petrescu a anulat un gol al lui Omrani, pentru ofsaid, după ce a fost consultat sistemul VAR.

La finalul meciului, Dan Petrescu nu a fost mulţumit deloc de rezultat. El a adus în discuţie distanţa la care a stat zidul format din jucătorii CFR-ului la lovitura liberă a lui Florinel Coman. 

La o zi distanţă, MM Stoica a răspuns acuzaţiilor lui Dan Petrescu. Oficialul FCSB l-a atacat pe antrenorul ardelenilor. 

”E prima dată când aud asta în 30 de ani de fotbal. Bă, e strigător la cer!” 

”O oră nu am fost foarte bine. Momentul psihologic a fost când a scos Târnovanu la ocazia lui Krasniqi. Dar, după, am fost un fel de Real Madrid în Champions League. 

Acum, după atâţia ani, eu am fost consternat să aud că cineva de la CFR se plânge de arbitraj. Să zici că zidul stătea la 12 metri, nu se poate aşa ceva. Chiar a fost un arbitraj foarte bun. 

La asta nu mă gândeam vreodată, că cineva poate să spună ceva de zid. Hai să fim serioşi, e ridicol să avem discutii din astea.

E prima dată, în 30 de ani de când sunt în fotbal, când aud aşa ceva. Bă, e strigător la cer! E un rezultat echitabil.

Am primit gol din neşansă. Nu pot să spun că meritam să câştigam, dar nu am jucat foarte bine”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele