Ultima oră
Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi” Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi”
Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei
Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”

Cresc şansele transferului definitiv al lui Deian Sorescu la FCSB! UPDATE: Polonezii lasă din preţ

FCSB Publicat pe 28 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21103875/1/fcsb-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-17-04-2023-1.jpg

Chiar dacă la primele sale meciuri pentru FCSB a fost criticat de către Gigi Becali pentru că nu avea acelaşi randament ofensiv ca la Dinamo, Deian Sorescu a reuşit prin evoluţiile sale constante să intre în graţiile patronului ”roş-albaştrilor”, iar şansele materializării unui transfer definitiv de la Rakow au crescut considerabil.

UPDATE: Potrivit ultimelor informaţii, Sorescu ar putea rămâne la FCSB pentru numai 500.000 de euro, nu 850.000, cât e stipulat acum în clauză. ProSport notează că polonezii ar lăsa de la ei 350.000 de euro în cazul în care vicecampioana îl va dori cu adevărat pe fotbalist. 


Informaţiile iniţiale 

Becali le-a plătit polonezilor pentru împrumutul lui Sorescu până la finalul sezonului curent 50.000 de euro, iar un transfer definitiv l-ar costa pe latifundiar alţi 850.000 de euro. Omul cu banii de la FCSB a recunoscut că vrea să îl cumpere pe fundaşul dreapta dacă echipa sa va câştiga campionatul, însă nu este exclus deloc ca Becali să se gândească oricum să consolideze lotul pentru stagiunea viitoare.

Presa din Polonia remarcă evoluţia lui Sorescu la FCSB

Subiectul transferului definitiv al lui Deian Sorescu la FCSB a fost abordat şi în presa din Polonia de către jurnalistul Paweł Kiełbus, care vede în polivalentul jucător de 25 de ani potenţialul de a fi un fotbalist foarte bun.

”Când vorbesc cu prietenii mei jurnalişti români, îmi transmit că Sorescu arată cel puţin bine. A intrat imediat în echipa de titulari, a marcat un gol, a jucat pentru echipa naţională şi evoluează câte 90 de minute. Se spune că este, fără dubiu, mai bun decât Valentin Creţu. Conducătorul de la FCSB, Gigi Becali, s-a plâns la început de Sorescu, pentru că acesta apărea prea rar pe faza ofensivă, dar în prezent susţine că, dacă clubul său va câştiga campionatul, va dori să-l cumpere pe Deian de la Rakow.

Personal, cred că jucătorul a revenit la viaţă, se simte confortabil, joacă acasă, joacă meci de meci. Nu spun că joacă mai bine, dar arată o formă constantă. Transferul lui la Rakow a fost o lecţie pentru el. A fost o experienţă importantă de a juca şi de a trăi în afara ţării tale. Cred că poate fi un jucător foarte bun!”, a scris Paweł Kiełbus, conform igol.pl.

Un gol în 13 meciuri a reuşit Deian Sorescu pentru FCSB, revenit în Superliga României, în ianuarie 2023. Sorescu şi-a manifestat intenţia de a rămâne şi din sezonul viitor alături de ”roş-albaştri”.

”La noi eşti criticat orice ai face. M-am obişnuit, deci nu e o problemă. Sincer, eu mă văd la FCSB şi din sezonul viitor. Mai sunt etape, la final văd ce se întâmplă cu mine!”, a spus Deian Sorescu.

La auzul acestor vorbe, Gigi Becali s-a arătat încântat şi a avut cuvinte de lăudă pentru Sorescu.

(n.r. Sorescu a spus că vrea să rămână la FCSB) Să dea Domnul să fie aşa! Sorescu e fotbalist bun. Aseară (n.r. duminică seara)… Ai văzut că l-a schimbat (n.r. Charalambous, la meciul cu Farul), a declarat Becali.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele