Ultima oră
Coreea de Sud are un nou selecţioner Coreea de Sud are un nou selecţioner
Danielle Collins şi-a setat un obiectiv interesant la Wimbledon Danielle Collins şi-a setat un obiectiv interesant la Wimbledon
La asta nu se aştepta nimeni! Motivul pentru care Cristiano Ronaldo nu are de gând să se retragă în viitorul apropiat La asta nu se aştepta nimeni! Motivul pentru care Cristiano Ronaldo nu are de gând să se retragă în viitorul apropiat
George Puşcaş, pe lista unei echipe din Italia George Puşcaş, pe lista unei echipe din Italia
VIDEO | John Cena şi-a anunţat retragerea din wrestling! Ultimul eveniment la care va participa VIDEO | John Cena şi-a anunţat retragerea din wrestling! Ultimul eveniment la care va participa
Atacantul egiptean Ahmed Refaat a murit la 31 de ani Atacantul egiptean Ahmed Refaat a murit la 31 de ani

Celebrul jurnalist italian Gianluca Di Marzio anunţă că Edjouma pleacă de la FCSB: ”Este programată o nouă întâlnire pentru a finaliza transferul!”

FCSB Publicat pe 13 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21283556/1/otelul-galati-fcsb-superliga-superbet-29-07-2023.jpg

Mijlocaşul francez Malcom Edjouma, în vârstă de 26 de ani, a fost transferat de la FC Botoşani la FCSB în februarie anul trecut, iar de atunci a prins 58 de meciuri, a marcat de 14 ori şi a oferit patru pase decisive.

Echipa interesată de el este Bari. Chiar dacă negocierile dintre cele două părţi s-ar fi împotmolit, presă din Italia susţine că transferul este aproape să se realizeze. 

Gianluca Di Marzio, celebrul jurnalist italian expert în mercato, susţine că Bari, club din a doua ligă italiană, a făcut o nouă ofertă pentru mijlocaşul lui Gigi Becali. 

”Este programată o nouă întâlnire pentru a finaliza transferul!”

”Edjouma de la Steaua Bucureşti (n.r.- FCSB) este foarte aproape. Clubul a prezentat o nouă ofertă şi astăzi (duminică, 13 august) este programată o nouă întâlnire pentru a finaliza transferul”, a transmis Di Marzio.

Gigi Becali a cerut 200 de mii de euro pentru transferul lui Edjouma, iar apoi echipa din Italia ar trebui să mai platească 600 de mii de euro în schimbul transferului definitiv.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele