Ultima oră
Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi” Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi”
Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei
Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”

Cei doi jucători care i-au stârnit interesul lui MM Stoica. Oficialul lui FCSB, impresionat. ”Amândoi au calităţi fantastice”

FCSB Publicat pe 29 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21109702/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Mihai Stoica a fost impresionat de doi jucători tineri din Superliga. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB îi apreciază pe Adrian Mazilu şi Rareş Pop.

MM Stoica a vorbit despre sezonul excelent pe care l-au făcut cei doi jucători de la Farul, respectiv UTA. Mazilu (17 ani) a devenit piesă de bază în echipa lui Gică Hagi, reuşind să marcheze 6 goluri şi să ofere o pasă decisivă în 15 meciuri jucate pentru Farul în Superliga.

Rareş Pop (17 ani) s-a impus la UTA ca titular şi a adunat 3 reuşite şi 3 asisst-uri în 22 de meciuri de campionat în sezonul acesta. Mijlocaşul arădenilor a stârnit interesul mai multor cluburi din Superliga.

”Vorbim despre de un stângaci (n.r. - Rareş Pop), care joacă şi-n stânga, şi-n dreapta. El se descurca mai bine pe picior invers, în partea dreaptă, dar nici în stânga nu joacă rău. E de-o seamă cu Mazilu, 17 ani. Amândoi sunt stângaci. Amândoi au calităţi fantastice.

Sunt diferiţi ca stil. Mie mi-a plăcut Rareş Pop de când l-am văzut, dar nu cred că se pune problema transferului la FCSB. Probabil se cere o sumă mare pe el şi noi nu căutăm atacant lateral.

E foarte greu la 17 ani să faci pronosticuri. Poate Mazilu poate ajunge mai sus, pentru că fizicul îl recomandă, dar nu se ştie niciodată. Rareş Pop e mai spre Moruţan ca profil. Aşa îl văd. Cu toate că Moruţan juca mai mult inter. Acum văd că joacă atacant lateral”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele