Ultima oră
Contract nou şi mărire salarială pentru un jucător de la FCSB. ”I-am promis” Contract nou şi mărire salarială pentru un jucător de la FCSB. ”I-am promis”
Fanii Barcelonei au primit interdicţie de acces la un meci din Liga Campionilor din cauza rasismului Fanii Barcelonei au primit interdicţie de acces la un meci din Liga Campionilor din cauza rasismului
Sportiva din Benin dată dispărută în Franţa la 10 septembrie s-a întors acasă Sportiva din Benin dată dispărută în Franţa la 10 septembrie s-a întors acasă
Record negativ doborât de Radu Drăguşin după eliminarea din meciul cu Qarabag! A intrat în istoria lui Tottenham Record negativ doborât de Radu Drăguşin după eliminarea din meciul cu Qarabag! A intrat în istoria lui Tottenham
FCSB s-a impus la scor la debutul în Europa League, dar elevii lui Charalambous nu l-au impresionat pe fostul mare internaţional: „E greu să găseşti pe cineva care a fost foarte bun!” | EXCLUSIV FCSB s-a impus la scor la debutul în Europa League, dar elevii lui Charalambous nu l-au impresionat pe fostul mare internaţional: „E greu să găseşti pe cineva care a fost foarte bun!” | EXCLUSIV
China Open: Monica Niculescu, eliminată în primul tur la dublu China Open: Monica Niculescu, eliminată în primul tur la dublu

Ce le doreşte Florin Talpan lui Gigi Becali şi FCSB: ”Trebuia retrogradată în liga a patra sau a cincea!”

FCSB Publicat pe 14 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21095847/1/fcsb-talpan.jpg

Conflictul dintre FCSB şi Steaua se desfăşoară în continuare. Cele două echipe se află în litigiu, fiecare pretinzând că este continuatoarea clubului care a cucerit Cupa Campionilor Europeni din 1986. 

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, a oferit mai multe declaraţii sincere şi a dezvăluit că FCSB ar fi trebuit să fie retrogradată în Liga 5. 

În ultimul timp, Florin Talpan a fost foarte vocal în spaţiul public şi a decis să îşi continue războiul cu FCSB şi Gigi Becali. 

”Trebuia retrogradată în liga a patra sau a cincea!”

”Sunt foarte încrezător. E un bun naţional şi trebuie rezolvată această problemă. În primul rând, noi am ajunge în Liga 1, unde ne este locul, de unde pe nedrept noi am fost scoşi.

FCSB, în momentul în care s-a schimbat denumirea, trebuia retrogradată în liga a patra sau a cincea”, a spus Florin Talpan, pentru sport.ro.

Funcţia pe care o doreşte Florin Talpan la CSA Steaua: ”Dacă eu eram lăsat şi se făcea ceea ce trebuia, Rapidul nu mai era pe locul 5!”

”Eu m-aş vedea pe o poziţie mult mai înaltă. Persoana de lângă ministru care să se ocupe special de clubul Steaua şi în momentul în care lucrurile nu merg bine, să iau măsuri. Eu aşa m-aş vedea.

Sunt foarte multe persoane care în ultima perioadă m-au sunat. Şi sunt multe glorii ale Clubului Sportiv al Armatei Steaua, care au înaintat în vârstă între timp şi mă uit cât de mult mă iubesc.

Cred că şi pentru ei este ultima speranţă, bucurie. Cred că le mai alină suferinţele şi durerile. Dacă eu eram lăsat şi se făcea ceea ce trebuia, Rapidul nu mai era pe locul 5 să o bată Sepsi”, a spus Florin Talpan, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele