Ultima oră
VIDEO | Tânărul Mihnea Rădulescu se anunţă o mare speranţă. ”Degeaba ai talent dacă nu munceşti” VIDEO | Tânărul Mihnea Rădulescu se anunţă o mare speranţă. ”Degeaba ai talent dacă nu munceşti”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Selmani profită de o eroare a portarului VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Selmani profită de o eroare a portarului
”Am schimbat ceva ce n-am mai făcut până acum”. Petrolul a bifat cel mai clar succes de la revenirea în Superliga ”Am schimbat ceva ce n-am mai făcut până acum”. Petrolul a bifat cel mai clar succes de la revenirea în Superliga
Aproximativ 20 de suporteri au fost răniţi într-o bătaie cu cuţitele, în Columbia Aproximativ 20 de suporteri au fost răniţi într-o bătaie cu cuţitele, în Columbia
Mihai Stoica i-a dat replica lui Marius Şumudică | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica i-a dat replica lui Marius Şumudică | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Măldărăşanu a avut un meci de coşmar, dar a surprins. ”Tactic nu au greşit cu nimic” VIDEO | Măldărăşanu a avut un meci de coşmar, dar a surprins. ”Tactic nu au greşit cu nimic”

BREAKING NEWS ǀ Va semna din vară! Gigi Becali a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii FCSB

FCSB Publicat pe 29 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21080290/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019-4.jpg

Valentin Creţu, Billel Omrani, Joonas Tamm, Boban Nikolov şi Deian Sorescu (împrumutat de la Rakow) sunt fotbaliştii de la FCSB cărora le expiră angajamentul cu formaţia ”roş-albastră” la finalul sezonului.

Tamm, păstrat de nevoie la FCSB

Gigi Becali a anunţat că îi va prelungi cu siguranţă contractul fundaşului central Joonas Tamm. Patronul ocupantei locului 3 din Superligă a lăsat să se înţeleagă că a luat această decizie nu neapărat încântat de evoluţiile stoperului eston, cât din cauza lipsei unor fotbalişti de valoare pe poziţia respectivă în lotul ”roş-albaştrilor”.

”Lui Tamm o să-i prelungim contractul, pentru că nici n-ai fundaşi centrali, ce să faci?”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă de miercuri.

Chiar dacă a avut şi evoluţii slabe în acest sezon, Joonas Tamm a fost cel mai constant fundaş central de la FCSB. Tamm a marcat 4 goluri în 37 de meciuri, în stagiunea curentă, pentru gruparea finanţată de Becali.

Latifundiarul a vorbit şi despre situaţia lui Deian Sorescu. Becali a confirmat că polivalentul jucător va rămâne la FCSB doar dacă echipa va câştiga campionatul şi va putea să joace în preliminariile Champions League.

”Dacă luăm campionatul, activăm clauza (n.r. - de 950.000 de euro) şi îl cumpărăm de la Rakow. Altfel, ce să facem cu el? E bun fotbalist. Dacă luăm titlul, forţăm Liga Campionilor şi merită să dai banii. Altfel, la revedere!”, a mai precizat Gigi Becali.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele