Ultima oră
Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi” Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi”
Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei
Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”

Breaking News! O nouă eră în fotbalul românesc. Gigi Becali şochează şi cumpără altă echipă din Superligă: ”Îi iau pe ei, câştig campionatul şi le arăt ce înseamnă să cunoşti fotbal!”

Superliga Publicat pe 2 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21112167/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019.jpg

Gigi Becali a mai făcut un pas către ieşirea din fotbalul românesc. Latifundiarul nu mai figurează în acte ca patron la FCSB, după ce a trecut acţiunile pe numele surorii sale, Domnica Geambazi.

Domnica este mama lui Vasile Geambazi, fost patron la Academica Clinceni şi Unirea Constanţa.

Becali a luat această decizie după meciul cu Rapid. Omul de afaceri cerea în acel moment 25 de milioane de euro pentru clubul lui. 

Totuşi, între timp, FCSB a intrat din nou în lupta pentru titlu. Echipa bucureşteană a învins pe Universitatea Craiova, iar CFR şi Farul Contanţa s-au încurcat în campionat. 

În cursul zilei de marţi, Becali a dat mai multe declaraţii. El susţine că în cazul în care FCSB va câştiga titlul, va cere pentru vânzarea FCSB 40 de milioane de euro. 

Mai mult decât atât, Becali nu pare decis să părăsească fotbalul românesc definitiv. Omul de afaceri susţine că va cumpăra o altă echipă din Superligă. 

Latifundiarul din Pipera anunţă că va cumpăra clubul din play-out, FC Voluntari. Becali susţine că va câştiga titlul cu ei şi va demonstra că se pricepe la fotbal. 

”Eu am cerut 40 (n.r. de milioane de euro) ca să nu o mai au dacă ies campion, dar el a zis că dă şi 40.

Eu după aia o iau pe Voluntari şi devin campion în primul an ca să le arăt ce înseamnă să cunoşti fotbal. Încep să mă laud şi…”, a declarat Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele