Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

Borussia Dortmund pierde cu RB Leipzig şi e departe de primul loc din Bundesliga

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 9 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/21417108/1/dor-lei.jpg

Echipa germană Borussia Dortmund a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-3, de formaţia RB Leipzig, într-un meci din etapa a 14-a a Bundesligii.

Borussia a avut ghinion în prima repriză. Mai întâi Mats Hummels a fost eliminat în minutul 15, cu roşu direct, pentru un fault la Openda, fază la care arbitrul a arătat mai întâi punctul cu var, apoi a anulat penalti-ul după verificarea VAR, faultul având loc în afara careului. În minutul 32 Ramy Bensebaini a înscris în propria poartă şi astfel RB Leipzig a preluat conducerea. Totuşi gazdele au egalat în minutul 45+6, prin Niklas Süle, şi la pauză a fost 1-1.

Oaspeţii au trecut din nou la conducere în minutul 54, când a marcat Christoph Baumgartner, iar Yussuf Poulsen a făcut 3-1 pentru RB Leipzig în minutul 90+1. Niclas Füllkrug a redus din diferenţă două minute mai târziu, dar asta a fost tot ce a mai putut face Borussia, care a cedat cu 2-3.

În clasament, RB Leipzig este pe locul 4, cu 29 de puncte, în timp ce Borussia Dortmund ocupă poziţia a 5-a, cu 25 de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele