Ultima oră
VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon
Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali” Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali”
Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei
Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte” Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte”
VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel
Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York

Becali spune despre Coman că minte: ”Dar el poate să alerge măcar 10 kilometri pe meci?”

FCSB Publicat pe 2 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20907453/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019.jpg

Gigi Becali a reacţionat după ce Florinel Coman a afirmat miercuri că i-a transmis patronului FCSB-ului că îi este greu să dribleze patru adversari şi să dea gol.

Becali a afirmat despre Coman că minte, deoarece conform acestuia cei doi nu au purtat vreo discuţie pe această temă. Latifundiarul a întrebat ironic dacă extrema FCSB-ului poate să alerge măcar zece kilometri, din moment ce nu are randament ofensiv.  

“N-a vorbit cu mine, minte. Dar el poate să alerge măcar zece kilometri pe meci?”, a reacţionat dur patronul ”roş-albaştrilor”, la Digi Sport.

Fotbalistul echipei FCSB, Florinel Coman, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că trece printr-o perioadă proastă şi că i-a spus lui Gigi Becali la telefon că este greu să dribleze patru jucători şi să dea gol. “Ştiu şi eu când joc prost şi când nu”, a afirmat el.

“Vin mă antrenez, stau mai mult pe teren, vorbesc cu colegii... sunt la fel. Am rămas acelaşi tip şi sincer nu mă interesează. E greu să driblez patru jucători şi să dau gol. Am vorbit şi cu dânsul, i-am spus asta la telefon. Dar asta este, n-am ce să fac. Trec printr-o perioadă proastă. Este normal, are dreptate. Asta este. Încerc doar să rămân acelaşi fotbalist, cu acelaşi creier şi muncesc să ajung la o formă mai bună. Ştiu şi eu când joc prost şi când nu”, a declarat Coman.

Luni, FCSB a fost învinsă cu 2-1 de Universitatea Cluj, în Superligă. După acest joc, Gigi Becali l-a criticat dur pe Coman la Prima Sport: ”Coman nu mai este fotbalist, chiar că nu mai este. L-am pus lider pe Coman. El, după ce că a uitat fotbalul, bate lovituri libere şi de pe stânga, şi de pe dreapta. I-am spus de cinci ani: nu mai bate, mă, cornere pe poartă! Avem şi jucători de doi metri care să dea cu capul, ai văzut cum bate Deac? El bate doar pe poartă, se duce şi bate loviturile din dreapta. După ce că ai uitat fotbal, nu mai ştii fotbal, vrei să le bagi tu pe poartă? De cinci ani îi spun să nu mai bată cornerele cu efect pe poartă. Nu a mai dat un gol de o sută de ani, e mare fotbalist!”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele