Ultima oră
VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon
Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali” Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali”
Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei
Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte” Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte”
VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel
Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York

Becali se grăbeşte să aducă un nou antrenor. ”Am avut discuţii cu apropiaţii mei”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 2 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20907305/2/gb.jpg

Gigi Becali a declarat că FCSB va avea un antrenor nou de vineri dimineaţă, el precizând că încă nu s-a hotărât în privinţa tehnicianului.

“La meciul cu Rapid vom avea antrenor sută la sută. Vineri dimineaţă la antrenament va fi antrenor nou”, a spus Becali, pentru DigiSport.

El a recunoscut că Liviu Ciobotariu, de la FC Voluntari, se află pe lista sa, alături de alte două nume. "Eu ştiu că sunt discuţii de ieri şi până azi despre trei antrenori. N-am vorbit cu niciunul, n-am stabilit cu cine, doar s-au făcut nişte discuţii. Am avut discuţii cu apropiaţii mei, nu cu ei. Nu suntem încă hotărâţi, deci încă nu ne-am hotărât că va fi Ciobotariu. S-a discutat despre Ciobotariu, dar i-am spus persoanei că, dacă vrea să vină Ciobotariu, vreau să aibă binecuvântarea celor de la Voluntari. Nu pot să le iau, pur şi simplu, antrenorul. Puteam să-l iau şi fără, că nu are clauză. N-a căzut varianta Ciobotariu, îţi spun de ce. N-am vorbit cu el. Încă nu vreau să îl conving, că altfel m-aş fi dus la primărie, să vorbesc cu finul. Nu sunt hotărât”, a afirmat Gigi Becali la DigiSport.

  • Liviu Ciobotariu (51 de ani) are cele mai mari şanse să-l înlocuiască pe Nicolae Dică pe banca tehnică a celor de la FCSB. Fostul fundaş central a cerut 60.000 de euro primă de instalare, negociază despărţirea cu primarul din FC Voluntari şi e în pole-position pentru banca vicecampioanei.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele