Ultima oră
VIDEO | Emoţii la Gloria Buzău - Farul. Unui spectator i s-a făcut rău VIDEO | Emoţii la Gloria Buzău - Farul. Unui spectator i s-a făcut rău
Furt de la arena Roland Garros. Hoţii au plecat cu bani şi cu bijuterii în valoare de zeci de mii de euro Furt de la arena Roland Garros. Hoţii au plecat cu bani şi cu bijuterii în valoare de zeci de mii de euro
Etiopienii Milkesa Mengesha şi Tigist Ketema au câştigat maratonul de la Berlin Etiopienii Milkesa Mengesha şi Tigist Ketema au câştigat maratonul de la Berlin
VIDEO | Gloria Buzău - Farul 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Gloria Buzău - Farul 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Elize Buceschi şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională Elize Buceschi şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională
Simona Halep revine în acţiune! Adversara din primul tur de la turneul de la Hong Kong Simona Halep revine în acţiune! Adversara din primul tur de la turneul de la Hong Kong

Becali jubilează după ultima veste: "Mi-a spus asta! Dumnezeu le aranjează pe toate!"

FCSB Publicat pe 30 oct 2022
mail-share icon Email
Implicarea lui Marcel Ciolacu în "războiul" de identitate dintre Steaua şi FCSB îi dă din nou curaj lui Gigi Becali. Omul de afaceri care patronează vicecampioana României se gândeşte, deja, la momentul în care echipa sa va putea juca în Ghencea!
 
"Am vorbit şi eu cu el (n.r. Marcel Ciolacu) şi mi-a spus că o să revină echipa pe Ghencea. Acum, să vedem. Dumnezeu le aranjează pe toate, le orânduieşte uşor, uşor.
 
Dacă o să vină şi un Ministru al Apărării care să respecte dreptatea, ca Tudose (n.r. Mihai Tudose), atunci e foarte posibil.
 
Ştiu că în trecut am zis că nu o să duc echipa pe Ghencea chiar dacă o să am voie, pentru că nu vreau să mă cert cu suporterii, dar acum sunt convins că nu va mai fi o mare problemă. De ce? Pentru că cei rămaşi acolo la CSA se vor îndrepta şi ei din nou spre noi. Nu vreau să comentez mai mult, să fie toată lumea sănătoasă", a spus Becali, pentru ProSport.

Marcel Ciolacu, liderul PSD şi preşedinte al Camerei Deputaţilor, a promis că se va implica personal în disputa CSA Steaua - FCSB şi că va face tot posibilul ca fanii vicecampioanei să-şi poată urmări favoriţii pe stadionul din Ghencea.
 
Demisia lui Vasile Dîncu din funcţia de ministru al Apărării a deschis o portiţă pentru Gigi Becali şi FCSB în încercarea acestora de a putea juca pe stadionul din Ghencea. Zilele trecute, latifundiarul din Pipera dezvăluia că Marcel Ciolacu i-a promis, într-o discuţie personală, că va încerca să se implice activ în conflictul de identitate ale celor două cluburi roş-albastre. Duminică, a venit rândul omului care conduce Partidul Social Democrat să ofere o reacţie pe acest subiect, iar cuvintele lui Ciolacu sunt mai mult decât dătătoare de speranţe pentru suporterii formaţiei patronate de Gigi Becali.
 
Omul politic consideră că situaţia e una "aberantă", care "trebuie să înceteze". În acest sens, Ciolacu va depune eforturi pentru ca FCSB să nu mai fie ţinută la distanţă de stadionul rivalei, oferind exemplul concludent al oraşului Milano:
 
"Este momentul ca această situaţie aberantă să înceteze! Mă voi implica pentru ca suporterii să meargă atât la meciurile celor de la FCSB, cât şi la cele ale Stelei. Cred că într-o ţară în care fotbalul a ajuns să trăiască din amintiri este momentul ca această situaţie aberantă să înceteze! E aberant ca FCSB şi Steaua să fie folosite într-un război orb al orgoliilor, război din care pierd, cu siguranţă, atât suporterii, cât şi fotbalul românesc!
 
Nu sunt prieten cu Gigi Becali, dimpotrivă, avem principii de viaţă şi crezuri politice diferite – să nu uităm că domnia sa a fost acum câţiva ani demnitar PRM. Dar aici nu e vorba de politică, ci de normalitate şi decenţă. De aceea, i-am spus acum câteva zile lui Gigi Becali că mă voi implica pentru ca, într-un interval rezonabil de timp, suporterii să poată merge în Ghencea, atât la meciurile din prima ligă ale FCSB, cât şi la cele ale Stelei, în divizia secundă.
 
Dacă două echipe uriaşe, precum Milan şi Inter, pot împărţi acelaşi stadion, bănuiesc că vom reuşi să facem şi în România ca, până la urmă, raţiunea să învingă", a declarat Ciolacu, duminică, pentru ProSport.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele