Ultima oră
VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon
Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali” Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali”
Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei
Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte” Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte”
VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel
Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York

Becali a mai găsit un vinovat, pe lângă Dică: "Trebuia să plătească primul!"

FCSB Publicat pe 1 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20906218/1/fcsb2.jpg


Eşecul înregistrat de Nicolae Dică în al doilea mandat la FCSB, încheiat după 1-2 pe "Cluj Arena" cu Universitatea Cluj, este, din punctul de vedere al lui Gigi Becali, şi "opera" lui Mihai Stoica. Marţi, în ziua în care antrenorul şi-a anunţat demisia, finanţatorul vicecampioanei a spus adevărul şi despre condiţia managerului general: rămâne la echipă doar pentru că este un apropiat al omului care aduce banii!
 
Stoica e omul care i-a stat alături lui Becali în momentele de glorie, dar şi în perioada nefastă a ultimilor ani, iar relaţia dintre cei doi pare că s-a răcit odată cu campania de transferuri ratată din această vară. La mijlocul lui octombrie, latifundiarul din Pipera anunţa clar că MM "nu se pricepe la transferuri", iar marţi a făcut încă un pas în faţă. Dacă Nicolae Dică a plătit cu postul rezultatele slabe, MM e şi el trecut pe lista vinovaţilor care ar trebui să suporte consecinţele, dar Becali evită să ia o măsură clară împotriva managerului general. Motivul? Stoica e un prieten foarte de-ai lui Becali, care-l consideră chiar un frate. Dar un frate căruia, din când în când, omul cu banii îi mai spune şi adevărul:
 
"Mihai este fratele meu mai mic. Ceilalţi sunt toţi prietenii mei, că lucrez cu ei, dar vina o au toţi! De ce? Atât timp cât echipa nu joacă, nu pasează... OK, mâncăm bătăi, dar să jucăm.
 
Dar atât timp cât echipa nu joacă, toţi sunt vinovaţi. Toţi din jurul echipei trebuie să răspundă. La mine nu răspund, pentru că îi iubesc, sunt prietenii mei. În mod normal, la ce se întâmplă, trebuia să plătească toţi, staff-ul, toată lumea. 
 
Fratele (n. red - Mihai Stoica) trebuia să plătească primul după antrenor, pentru că el este în locul meu. Vedeţi? Dacă e frate, ce să-i fac?", a declarat Becali, marţi, pentru Pro Arena.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele