Ultima oră
Marius Măldărăşanu iese din seria nefastă cu un succes în faţa campioanei. ”Chiar am pus suflet” Marius Măldărăşanu iese din seria nefastă cu un succes în faţa campioanei. ”Chiar am pus suflet”
Ianis Stoica îşi răpune fosta echipă. "Un meci special pentru mine” Ianis Stoica îşi răpune fosta echipă. "Un meci special pentru mine”
Incredibil! Gigi Becali nu a mai rezistat şi vrea să ia o măsură extremă | VIDEO EXCLUSIV Incredibil! Gigi Becali nu a mai rezistat şi vrea să ia o măsură extremă | VIDEO EXCLUSIV
Fostul jucător de la FCSB, dezamăgit crunt de Chiricheş | EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB, dezamăgit crunt de Chiricheş | EXCLUSIV
Singurul jucător remarcat de Gigi Becali după înfrângerea de la Sibiu | VIDEO EXCLUSIV Singurul jucător remarcat de Gigi Becali după înfrângerea de la Sibiu | VIDEO EXCLUSIV
Florin Tănase, îngrijorat de ce se petrece la FCSB. ”Avem doar cinci puncte şi nu am jucat decât cu echipele din subsolul clasamentului” Florin Tănase, îngrijorat de ce se petrece la FCSB. ”Avem doar cinci puncte şi nu am jucat decât cu echipele din subsolul clasamentului”

Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul FCSB-ului: ”Trebuia să vină azi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 16 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21670939/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-1.jpg

Arnold Garita (29 de ani) şi-a dat acordul să joace la campioana României.

Becali a anunţat că Garita va semna cu FCSB cu o condiţie: examinarea medicală să nu arate probleme la genunchi.

Totuşi, se pare că transferul jucătorului a picat. Becali a fost nemulţumit de atitudinea jucătorului, care nu a fost punctual. 

”Trebuia să vină azi!”

”I-am dat telefon impresarului şi i-am zis, gata, la revedere. Dacă am semnat contractul şi la semnătură bani, 20.000 pe lună, stai că vin azi, stai că vin mâine. La mine nu iei contractul în mână până nu văd vizita medicală, contractul nu-l vezi. Până nu văd genunchii, contractul nu-l vezi. Până nu spune doctorul cum sunt genunchii, contractul nu-l vezi. Că vine azi, că vine mâine... Haide, bă, dă-i telefon că nu mă mai interesează. 

El a semnat, dar a semnat doar el. Semnezi tu prima dată şi vine contractul la mine, că aşa fac eu, semnătura mea e ultima. 

Noi punem, de exemplu, dacă e la antrenament şi se accidentează la gleznă e problema noastră, că s-a accidentat la noi. Îmi asum responsabilitatea asta, că nu-mi bat joc de oameni. Dar dacă la RMN arată că la genunchi are ceva şi se accidentează tot acolo la genunchi, nu mai e problema mea.

Eu te iau şi cu defecţiuni, dacă ar avea, dar scriem în contract că el îşi asumă că dacă se accidentează şi recidivează în cutare loc atunci eu să pot să reziliez contractul. Dacă semnează aşa, îl iau. Gata, la revedere cu Garita. Stăm să ne jucăm? Trebuia să vină azi, ieri”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele