Ultima oră
VIDEO | Tânărul Mihnea Rădulescu se anunţă o mare speranţă. ”Degeaba ai talent dacă nu munceşti” VIDEO | Tânărul Mihnea Rădulescu se anunţă o mare speranţă. ”Degeaba ai talent dacă nu munceşti”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Selmani profită de o eroare a portarului VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Selmani profită de o eroare a portarului
”Am schimbat ceva ce n-am mai făcut până acum”. Petrolul a bifat cel mai clar succes de la revenirea în Superliga ”Am schimbat ceva ce n-am mai făcut până acum”. Petrolul a bifat cel mai clar succes de la revenirea în Superliga
Aproximativ 20 de suporteri au fost răniţi într-o bătaie cu cuţitele, în Columbia Aproximativ 20 de suporteri au fost răniţi într-o bătaie cu cuţitele, în Columbia
Mihai Stoica i-a dat replica lui Marius Şumudică | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica i-a dat replica lui Marius Şumudică | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Măldărăşanu a avut un meci de coşmar, dar a surprins. ”Tactic nu au greşit cu nimic” VIDEO | Măldărăşanu a avut un meci de coşmar, dar a surprins. ”Tactic nu au greşit cu nimic”

Barcelona va juca fără spectatori un meci din Champions League! Motivul

Barcelona Publicat de Tudor Moisa astăzi, 19:11
mail-share icon Email

Barcelona va disputa un meci fără spectatori. Formaţia catalană a fost sancţionată de UEFA după ce au avut loc două incidente în ultimele cinci luni. Pedeapsa va fi aplicată la următorul duel pe care Barcelona îl va disputa în depalsare.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21747178/1/profimedia-0909859512.jpg

Barcelona a început cu stângul faza principală din Champions League. Monaco i-a învins pe catalani, scor 2-1, în prima etapă.

Pe lângă înfrângerea suferită împotriva formaţiei din Ligue 1, Barcelona a mai primit o lovitură. Fanii vicecampioanei Spaniei nu vor putea face deplasarea la Belgrad pentru meciul cu Steaua Roşie, din cauza a două incidente petrecute în ultimele cinci luni.

La partida dintre Barcelona şi PSG, din stagiunea precedentă, fanii catalani au avut un comportament rasist. Suporterii Barcelonei au recidivat la meciul cu Monaco şi au afişat un banner nazist. Din cauza acestor două incidente, fanii formaţiei spaniole nu vor avea acces la duelul dintre Steaua Roşie Belgrad şi Barcelona, care se va disputa pe 6 noiembrie.

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele