Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Baba Alhassan nu a jucat contra FCSB-ului, iar Răducioiu şi Moldovan au izbucnit în direct: ”Nu îmi plac aceste şmecherii. E lipsă de respect. Sunt foarte revoltat. Doar la noi se face aşa” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 16 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21426526/1/screenshot-28.png

Echipa FCSB a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia FC Hermannstadt, într-un meci al etapei a 20-a din Superligă. Este prima victorie a roş-albaştrilor după trei meciuri oficiale.

Bucureştenii au controlat prima repriză a meciului de pe Arena Naţională, chiar dacă Jipa l-a pus la încercare pe Târnovanu încă din minutul 3. Portarul sibienilor, Căbuz, a scos excelent şutul lui Florinel Coman, din minutul 13, dar nu a mai putut face nimic la voleul sub bară a lui Darius Olaru, care a deschis scorul în minutul 22, din pasa lui Alexandru Băluţă.

Tot Olaru a înscris şi al doilea gol pentru gazde, în minutul 45. Florinel Coman a făcut 3-0 în minutul 58, iar arbitrul Chivulete a acordat un penalti pentru FCSB în minutul 85, însă decizia a fost anulată după intervenţia VAR şi meciul s-a terminat cu victoria bucureştenilor, 3-0.

Echipa patronată de Gigi Becali îi ca plăti lui Hermannstadt 600.000 de euro şi i-a oferit mijlocaşului de 23 de ani un contract pe 3 ani, cu opţiunea de a prelungi pe încă două sezoane, potrivit presei din România. 

Pe lângă suma de transfer, sibienii au păstrat şi 20% dintr-o viitoare mutare, astfel că din suma pe care ar putea să o obţină FCSB dacă îl va vinde pe Baba Alhassan, 20% îi revin lui Hermannstadt.

După transfer, fotbalistul a mai refuzat să joace la Sibiu şi a cerut vacanţă. Acest lucru l-a enervat pe Florin Răducioiu. Fostul mare atacant susţine că un astfel de procedeu nu este normal într-un fotbal profesionist şi sănătos. 

”Nu îmi plac aceste şmecherii. E lipsă de respect. Sunt foarte revoltat. Doar la noi se face aşa”

”Nu îmi plac aceste şmecherii contractuale. Mă gândeam acum ce să îţi răspund. De ce Baba Alhassan şi Phelipe nu trebuie să joace cu FCSB. Vă dau un exemplu. Acum două săptămâni, Joao Felix a bătut-o pe Atletico. De ce la noi se întâmplă asemenea lucruri? Ce sunt astea? E o lipsă de respect faţă de club. Sunt foarte revoltat. Nu e normal dacă vrem un fotbal mai profesionist, mai modern. Şmecheriile astea nu îmi plac”, a spus Florin Răducioiu, la Prima Sport. 

”Aceste transferuri trebuie să aibă loc după ce se încheie. Pot exista zvonuri, dar nu baţi palma, nu semnezi. Să îşi facă jucătorul treaba, şi după stăm la masă. La noi aşa se face. În loc să fii discret. Jucătorul profesionist să şi facă treaba. Că aşa e normal. Asta e logica. Trebuie să ai o conduită. După asta, te duci la echipa ta. Dar dacă depinzi de acel club, trebuie să îţi faci treaba”, a spus Viorel Moldovan, la Prima Sport. 

 

FCSB este lider în Superligă, cu 41 de puncte, iar Hermannstadt are 28 de puncte şi se află pe locul 7 în clasament.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele