Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Autoritatea lui Elias Charalambous, contestată: ”Crede-mă că ştiu din vestiar”. Întâmplarea incredibilă la pauza meciului Rapid - FCSB

FCSB Publicat pe 12 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21122481/1/profimedia-0771412058.jpg

Valeriu Răchită a dezvăluit un episod incredibil care s-a întâmplat la pauza meciului din Superliga, Rapid - FCSB.

Elias Charalambous nu dă senzaţia că ar fi pe banca FCSB-ului doar omul cu licenţa PRO, însă autoritatea antrenorului ”roş-albaştrilor” este contestată de Valeriu Răchită. Fostul fotablist a povestit un episod din vestiarul formaţiei bucureştene, la pauza partidei din ”Giuleşti”, pierdută cu 1-0. 

Cipriotul i-ar fi dat indicaţii lui Andrea Compagno pentru a doua parte a jocului, iar italianul a fost schimbat în startul reprizei secunde.

”Voi aţi mai văzut vreun actor mai bun decât Charalambous ăsta? Este antrenor de antrenament. La pauză cu Rapid, în vestiar, îi spunea lui Compagno ce trebuie să facă în repriza a doua. Iar Compagno a fost schimbat la pauză. Crede-mă că ştiu din vestiar.

Şi jucătorii ştiu. Pe Pintilii îl percep ca şef. Cum poţi să dai indicaţii tehnice şi tactice unui jucător care era schimbat?”, a declarat Răchită pentru Fanatik.

”Dacă eu simţeam un antrenor slab, îl călcam în picioare. Crede-mă. Eu cred că Charalambous este ignorat. Îl persiflează jucătorii. Asemenea oameni vin şi îşi pun licenţa pe bancă. Când spune că a făcut schimbările alea sau celelalte... las-o naibii că n-ai făcut nimic!”, a completat el.

Elias Charalambous, încrezător după victoria cu Sepsi 

Echipa bucureşteană FCSB a învins luni, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Sepsi Sf Gheorghe, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-off-ul Superligii.

”Ne apropiem de finalul sezonului. Ştiam de la început că va fi greu azi, ştiam că vom suferi, băieţii au făcut o treabă minunată. Au luptat în toate cele 90 de minute. Finalul va fi extrem de greu.

În fotbal dacă nu reuşeşti să marchezi al doilea gol, atunci vei primi unul. Sepsi a egalat astăzi. Dar noi am revenit, asta e important pentru noi.

E o echipă foarte bună. Din acest motiv au ajuns şi în finala Cupei României. Părerea mea e că noi avem cea mai bună echipă din campionat. Presiunea e de partea noastră.

Înainte de joc v-am spus că avem nevoie de toţi jucătorii din lot. Pot să apară în primul '11' că s-au antrenat cum trebuie. Mă bucur pentru cei care au intrat şi au marcat.

Coman e un jucător foarte important pentru noi. Are calitate. Are personalitate. E un jucător de echipă. Noi aşa vedem lucrurile, aşa cum lucrăm. Aşa e echipa.

Vreau să mulţumesc şi fanilor. E important să vină cât mai mulţi şi la meciul următor, pentru că sprijinul lor e foarte important.

A fost în meci, a participat la multe acţiuni importante. E important ca jucătorii să ştie să evolueze pe mai multe posturi. Sorescu e unul dintre ei. Dar, toată echipa a făcut un meci bun.

Noi jucăm acasă. Arătăm aceeaşi atitudine. Nu ştiu cine va câştiga. Ştiu că va fi greu. De mâine ne vom concentra la meciul împotriva celor de la CFR Cluj.

(n.r. Poţi câştiga titlul?) Aici în play-off sunt echipe cu valoare. Mai avem lucruri de pregătit. Încercăm să nu primim goluri”, a spus Elias Charalambous.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele