Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

”Asta-i educaţia lui, oile şi bulevardul!”. Dumitru Dragomir, verdict clar în privinţa lui Gigi Becali

FCSB Publicat pe 11 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21121744/1/fc-voluntari-petrolul-ploiesti-play-out-liga-1-orange-21-05-2016.jpg

FCSB riscă să fie penalizată cu 3 puncte din cauza declaraţiilor sexiste făcute de Gigi Becali la adresa arbitrei Iuliana Demetrescu.

În clasament, FCSB este pe locul 2 în clasament, cu 43 de puncte, la trei puncte de liderul Farul, dar şi la distanţă de patru puncte de echipa de pe locul al treilea, CFR Cluj. Sepsi are 25 de puncte şi e pe ultimul loc al play-off-ului, 6.

Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, a vorbit despre acest subiect. Dragomir nu înţelege cum o echipă din România poate fi depunctată pentru o astfel de acţiune. 

Mai mult decât atât, Dumitru Dragomir a sărit în apărarea lui Gigi Becali. El susţine că omul de afaceri a făcut multe fapte bune despre care nimeni nu ştie. 

”Asta-i educaţia lui, oile şi bulevardul!”

”Băi, fraţilor, am înnebunit cu toţii? Cum să depunctezi o echipă pentru aşa ceva? Cine spune că e posibil aşa ceva, susţine o prostie mai mare decât el! Da, Becali greşeşte de multe ori. Nici nu ar avea cum să n-o facă pentru că educaţia şi-a format-o la oi şi pe bulevard. Asta-i educaţia lui, oile şi bulevardul.

Dar tot el a făcut atât de mult bine, despre care nimeni nu ştie şi nici el nu se laudă, iar ce spune, spune doar ca să-şi facă marketing. Iar cu marketingul ăsta idiot pe care îl face, noi toţi suntem atenţi la el. Corect, ar trebui să mai termine cu tâmpenii d-astea, dar chiar am luat-o razna să ne gândim să sufere echipa pentru aşa ceva?

Vă mai spun ceva! Nu sunt apărătorul lui Becali, însă cei care cred că el are ceva cu femeile ar trebui să vadă ce educaţie au primit fetele lui. Becali ne joacă pe toţi pe degete!”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele