Ultima oră
Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui” Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui”
Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!” Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!”
Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”

”Aş face orice pentru asta!”. Adrian Ilie, sincer când a fost întrebat dacă se întoarce la FCSB

FCSB Publicat pe 20 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21101054/1/legende-steaua-bucuresti-legende-romania-amical-7-06-2022.jpg

Ultima experienţă după retragere avută de Ilie în fotbal a fost la FCSB, în perioada iunie 2007 – iulie 2008, când a ocupat funcţia de manager.

La un moment dat, FCSB a renunţat la funcţia pe care o cupa Adi Ilie, iar fostul internaţional a dispărut din fotbalul românesc. 

”Cobra” a evoluat timp de 3 ani pentru Steaua Bucureşti între 1993 şi 1996, iar fostul atacant consideră că echipa lui Becali este continuatoarea Stelei. 

Adrian Ilie a fost întrebat dacă s-ar întoarce la FCSB, iar el a avut un răspuns sincer şi a spus că ar face orice ca FCSB să se impună în acest an în Superligă. 

”Aş face orice pentru asta!”

”(n.r. Dacă te-ar suna mâine Gigi Becali să te întorci la FCSB, ce ai face în condiţiile actuale?) Mi-ar plăcea enorm să ajut Steaua (n.r. FCSB) să ia titlul în acest sezon, dar nu ştiu dacă m-aş întoarce! Aş face orice să ia titlul! Cunosc oamenii de acolo, îi apreciez, mă înţeleg bine cu toţi.

(n.r. ce să facă FCSB să ia titlu) Trebuie să vină Gigi din nou la stadion, la meciuri! Contează foarte mult să fie patronul fizic lângă echipă.

El a creat această echipă, a avut grijă de toţi, i-a plătit pe toţi, cu tot ce face, ce spune şi nu convine unora. Nu a plecat unul nemulţumit de la Steaua! Inclusiv de mine vorbesc. Când am plecat, mai aveam două sau trei rate şi mi le-a achitat pe loc!”, a declarat Adrian Ilie pentru Fanatik

În cariera de fotbalist, Adrian Ilie a evoluat pentru următoarele echipe: Electroputere (1992-1993), Steaua (1993-1996), Galatasaray (1996-1997), Valencia (1998-2002), Alaves (2002-2003), Beşiktaş (2003-2004), FC Zurich (2004-2005) şi Germinal Beerschot (2005-2006).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele