Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

”Are un proces cu ăştia. Îl aleargă unii”. Răsturnare de situaţie cu privire la retragerea lui Gigi Becali de la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 1 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21111555/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019-2.jpg

Gigi Becali a mai făcut un pas către ieşirea din fotbalul românesc. Latifundiarul nu mai figurează în acte ca patron la FCSB, după ce a trecut acţiunile pe numele surorii sale, Domnica Geambazi.

Domnica este mama lui Vasile Geambazi, fost patron la Academica Clinceni şi Unirea Constanţa.

Dumitru Dragomir a dezvăluit că decizia ar putea veni şi din cauza unor procese pe care le are latifundiarul.

”Tot ale lui sunt acţiunile. Şi dacă i le-a dat doamnei (n.r. Geambazi) ce s-a schimbat? Dacă i le dădea lui Vasi (n.r. - Geambazi) sau surorii lui, nu este acelaşi lucru? Tot el este. Dacă mâine spune, la ora 12:00 noaptea mută acţiunile.

Vasi Geambazi iese din cuvântul lui Gigi Becali cât trăieşte Gigi? Ce Dumnezeu! Convingerea mea este că Gigi Becali nu mai are nimic. A dat tot. Vrea să se protejeze şi de acest proces.

Are un proces cu ăştia. Îl aleargă unii. Este ciudată România asta. Nu ne liniştim deloc. Aş comenta mult pe tema asta, dar nu mai vreau. Am o gaşcă de prieteni care îmi spun că am devenit avocatul lui Gigi Becali.

Nu mai vreau să fiu avocat, că nu mă plăteşte. Să mă plătească. Vorbesc doar la superlativ de el şi nu mi-a dat un telefon. Nu ştiu de ce să îţi înstrăinezi acţiunile. Gigi este imprevizibil şi nu ştie nimeni ce gândeşte şi ce face”
, a declarat Dragomir, pentru cei de la Fanatik.

Mihai Stoica, preşedinte în cadrul Consiliului de Administraţie

”De pe 24 aprilie sunt noul preşedinte al Consiliului de Administraţiei, în locul lui Gigi. Nu are cum să mai revină dacă a eliberat funcţia. A zis clar ca nu se mai uită la meciuri. Era pe Sfântul Munte (n.r. - Muntele Athos). Gigi a cedat şi acţiunile. E cineva pus bine. 

A zis că iese, gata. S-a făcut cedarea. Zilele trecute. Nu m-am ocupat ca să îţi zic când. Trebuie să ne aşezăm la masă să discutăm. Sper să am loc confortabil!”, declara Mihai Stoica vineri, conform sursei citate anterior.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele