Ultima oră
Inegalabilul Mircea Lucescu! "Trebuie să ridicăm ştacheta" Inegalabilul Mircea Lucescu! "Trebuie să ridicăm ştacheta"
A fost desmenat MVP-ul partidei Kosovo - România 0-3! Toate notelea acordate „tricolorilor” A fost desmenat MVP-ul partidei Kosovo - România 0-3! Toate notelea acordate „tricolorilor”
Valentin Mihăilă, mesaj pentru kosovari! "Le-am arătat tabela la final" Valentin Mihăilă, mesaj pentru kosovari! "Le-am arătat tabela la final"
Dennis Man jubilează după victoria categorică din Kosovo: „Suntem fericiţi, încrezători” Dennis Man jubilează după victoria categorică din Kosovo: „Suntem fericiţi, încrezători”
Dennis Man, comparat cu un fotbalist legendar! "La niciun jucător român nu am văzut" | EXCLUSIV Dennis Man, comparat cu un fotbalist legendar! "La niciun jucător român nu am văzut" | EXCLUSIV
VIDEO | Bradley Barcola a înscris cel mai rapid gol din istoria echipei Franţei VIDEO | Bradley Barcola a înscris cel mai rapid gol din istoria echipei Franţei

Ar trebui luat în calcul Dorinel Munteanu pentru postul de selecţioner? Un fost mare jucător a răspuns fără să stea pe gânduri | VIDEO EXCLUSIV

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 23 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21678928/1/otelul-galati-farul-constanta-superliga-superbet-22-07-2024.jpg

Edi Iordănescu a părăsit, astăzi, echipa naţională.

Imediat după anunţul făcut de FRF a început să se vehiculeze numele viitorului selecţioner. Hagi, Chivu, Mutu, Răzvan Lucescu şi Rădoi sunt doar câţiva dintre antrenorii care ar putea să vină la cârma naţionalei.

Un tehnician omis a fost Dorinel Munteanu, care are o experienţă vastă şi a avut rezultate cam peste tot pe unde a antrenat.

Întrebat despre posibilitatea ca tehnicianul Oţelului să se afle pe lista Federaţiei, Basarab Panduru a oferit un răspuns clar în cadrul emisiunii Superliga Show.

Fostul mare fotbalist este de părere că înainte să se ajungă la discuţii cu antrenori precum Chivu, care nu a pregătit nicio echipă de seniori, Federaţia ar trebui să îl ia în calcul pe Dorinel Munteanu.

"Trebuie să îl iei (n.r. în calcul), nu? L-aş lua şi pe el în calcul. De ce să nu îl iau?

Ca să ajungi la Edi, pe la câţi te-ai dus? Adică, noi băgăm în ecuaţie pe unii care nu au antrenat la seniori, care au două meciuri pe la seniori, dar pe unul care câştigă campionatul, pe ăla nu îl băgăm în seamă. Cum e? E de-a-ndoaselea.

Dacă nu antrenezi un meci la senior, cum e să intri într-o discuţie vreodată? N-ai niciun meci la seniori, eşti în discuţie. Cum intri în discuţie, iar Dorinel nu poate să intre în discuţie? Trebuie să treci pe la Dorinel dacă vrei să ajungi la oameni care nu au antrenat la seniori", a spus Basarab Panduru la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri