Ultima oră
Trei jucătoare de tenis din România s-au calificat la Jocurile Olimpice Trei jucătoare de tenis din România s-au calificat la Jocurile Olimpice
Varianta incredibilă pentru banca naţionalei României. Boloni a dat un răspuns sincer „Tot timpul discut cu cei de la FRF” Varianta incredibilă pentru banca naţionalei României. Boloni a dat un răspuns sincer „Tot timpul discut cu cei de la FRF”
Notele "tricolorilor" la EURO Notele "tricolorilor" la EURO
Gigi Becali nu se lasă! Anunţul făcut înaintea Supercupei cu Corvinul. „A vorbit Argăseală cu Burleanu” Gigi Becali nu se lasă! Anunţul făcut înaintea Supercupei cu Corvinul. „A vorbit Argăseală cu Burleanu”
Nemţii au rămas impresionaţi de curăţenia lăsată în vestiarul României Nemţii au rămas impresionaţi de curăţenia lăsată în vestiarul României
UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi” UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi”

Andrei Raţiu, dorit de două cluburi importante! Unde ar putea ajunge fundaşul naţionalei

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 25 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21642234/1/romania-bulgaria-amical-4-06-2024-4.jpg

Andrei Raţiu a impresionat la EURO. Fundaşul român a fost titular în partidele cu Ucraina şi Belgia, iar acum este la un pas să prindă transferul carierei.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 26 iunie, la ora 21:00, Ruby va concerta. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Deşi a avut prestaţii bune la Rayo, Andrei Raţiu nu a reuşit să se impună ca titular. Plecarea internaţionalului român de la formaţia din La Liga este iminentă, iar acum spaniolii au oferit informaţia momentului.

Brighton şi Genoa s-au interesat de Andrei Raţiu, conform renumitei publicaţii AS. Astfel, fundaşul dreapta ar putea deveni adversarul lui Drăguşin în Anglia sau coechipier cu Puşcaş în Serie A, în cazul în care atacantul va rămâne la Genoa.

”Mai multe echipe de top din Europa, printre care Brighton şi Genoa, s-au interesat de Andrei Raţiu.

Andrei Florin Raţiu şi-a pus amprenta în primele zile ale acestui Campionat European. Părul lui albastru a provocat curiozitate şi mulţi au căutat motivul aspectului său, ales pentru pasiunea lui pentru jocul video Sonic.

Viteza este o caracteristică pe care o are în comun cu acel personaj celebru, fundaşul dreapta fiind al doilea cel mai rapid jucător din La Liga 23/24 după Vinicius Jr.

La acest Campionat European, a început atât în victoria cu 3-0 împotriva Ucrainei, cât şi în înfrângerea cu 2-0 împotriva Belgiei, fiind unul dintre protagonişti.

Acest Euro ar putea fi decisiv pentru cariera fundaşului dreapta, care tocmai a împlinit 26 de ani. Este văzut drept noul Cosmin Contra şi a început să fie căutat de mai multe echipe”, au scris cei de la AS.

În vârstă de 26 de ani, Andrei Raţiu este cotat la 1,4 milioane de euro pe Transfermarkt. Pe lângă Rayo Vallecano, Raţiu a mai evoluat la Villareal, ADO Den Haag şi Huesca.

18 selecţii a bifat Raţiu pentru România, reuşind să marcheze şi un gol, împotriva Bosniei, în Nations League.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri