Ultima oră
E gata! Trei fotbalişti, OUT de la Rapid E gata! Trei fotbalişti, OUT de la Rapid
VIDEO | Nations League se vede la Prima Sport! Belarus a învins-o pe Luxemburg VIDEO | Nations League se vede la Prima Sport! Belarus a învins-o pe Luxemburg
Sepsi sau Rapid? Ultimele informaţii despre Denis Ciobotariu Sepsi sau Rapid? Ultimele informaţii despre Denis Ciobotariu
Marc Marquez a obţinut a doua victorie consecutivă Marc Marquez a obţinut a doua victorie consecutivă
Rapid şi-a luat ţeapă! Decizia luată de Aaron Boupendza în această după masă Rapid şi-a luat ţeapă! Decizia luată de Aaron Boupendza în această după masă
Cristi Ganea, ofertat de un club din străinătate. Unde ar putea ajunge jucătorul Farului Cristi Ganea, ofertat de un club din străinătate. Unde ar putea ajunge jucătorul Farului

Andrea Compagno, out de la FCSB: ”La revedere. Pleacă dacă avem oferte!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 3 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21334117/1/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-21-09-2023.jpg

Echipa bucureşteană FCSB a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia U Cluj, în ultimul meci al etapei a 11-a din Superligă.

Pe Arena Naţională, Dawa a deschis scorul pentru gazde, după o fază la care Gorcea a respins înalt un balon trimis din corner de Florinel Coman, mingea a revenit în teren căzând pe bara transversală, apoi l-a lovit pe Ngezana şi Dawa a trimis-o în plasă cu o lovitură de cap. 

Oaspeţii au egalat în minutul 26, prin Dan Nistor, dar bucureştenii au revenit la conducere prin golul înscris de Şut, după o lovitură liberă a lui Coman. FCSB a mai ratat o ocazie uriaşă în minutul 57, prin Alexandru Băluţă, iar clujenii au egalat în minutul 88, prin Bogdan Mitrea. 

După meci, Gigi Becali a intervenit în direct la Prima Sport şi a oferit mai multe declaraţii. Patronul FCSB a explicat schimbările făcute şi a dezvăluit că o să mai facă transferuri. 

Chiar dacă îl are în lot pe Compagno, Becali nu este mulţumit şi susţine că echipa lui nu are atacant şi că trebuie să aducă un vârf adevărat. De asemenea, omul de afaceri a vorbit şi despre situaţia fostului vârf de la FC U Craiova 1948. Becali a spus că este tentat să îl cedeze pe jucător, dacă va avea oferte în iarnă. 

”La revedere. Pleacă dacă avem oferte!”

”Probabil nu mai are încredere în el. Nu pot să îmi dau seama. El asta avea calitatea să câştige dueluri. În momentul când nu mai câştigă duelurile, la revedere!

O să plece în iarnă dacă găsim. Vedem. Dacă are oferte. Nu vedem. Pleacă, nu pleacă, atât ştim. Un atacant sigur ne trebuie. Poate şi un mijlocaş coordonator” a spus Becali, la Prima Sport. 

 

Meciul s-a terminat 2-2, FCSB este pe primul loc, cu 26 de puncte, iar U Cluj are 12 puncte şi este pe 11. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele