Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Am trăit să o auzim şi pe asta! Olandezii s-au plâns de arbitraj la finalul meciului cu Anglia

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 11 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21663920/1/profimedia-0888956803.jpg

Anglia a învins-o pe Olanda, scor 2-1 şi s-a calificat în finala Campionatului European.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 14 iulie, la ora 21:00,  inaintea marii finale UEFA Euro 2024, va concerta Mario Fresh. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

După ce au fost avantajaţi de Felix Zwayer în meciul cu România, olandezii s-au întâlnit din nou cu neamţul la partida cu Turcia.

La duelul din sferturi, Zwayer a fost al patrulea arbitru, iar în finalul întâlnirii l-a chemat pe Turpin la margine, care i-a acordat un cartonaş galben antrenorului Montella şi l-a eliminat pe Yildirim.

După ce au văzut că nu au mai fost avantajaţi de Zwayer, olandezii au reacţionat la finalul partidei şi au acuzat arbitrajul. Reacţie lor vine după ce au fost dominaţi de englezi în prima parte, iar în a doua repriză au practicat un joc penibil.

"Nu, nu am cuvinte pentru a comenta arbitrajul. Şi nici nu pot descrie durerea după golul primit atât de târziu în meci. Am rămas cu mâna goală şi ne doare foarte tare. Am dat totul, dar foarte mult a contat penaltyul dictat la 1-0 pentru noi. Dacă a dispărut de pe teren imediat ce a fluierat finalul şi a fugit direct la vestiare, s-ar putea să fie un semn pentru ce s-a întâmplat azi!", a spus Van Dijk.

"E o decizie... Ce ar trebui să faci ca fundaş? Ăsta nu e penalty. Denzel vrea să blocheze mingea, Kane şutează şi se loveşte cu el. Fotbalul este ruinat de astfel de decizii, din cauza VAR-ului.

Am şi eu această senzaţie (n.r. că fotbaliştii Olandei au fost nervoşi din cauza arbitrajului). Cred că a fluierat pentru lucruri foarte prosteşti. Când jucătorii englezi cad în aşa fel în ţara lor, nu primesc fault, dar astăzi au primit.

Au fost multe momente în care nu a fost nimic neregulamentar. Dar nu de asta am pierdut. Am pierdut pentru că au înscris un gol magnific de 2-1. Dar, uneori, m-am gândit că arbitrul a fluierat prea uşor faulturi care nu au existat", a spus Koeman.

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele