Ultima oră
VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1. Prahovenilor le-a ieşit absolut totul VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1. Prahovenilor le-a ieşit absolut totul
Meci din Serie A fără public. Motivul e lega de incidentele din Cupă Meci din Serie A fără public. Motivul e lega de incidentele din Cupă
Iulian Teodosiu a cucerit Cupa României la sabie Iulian Teodosiu a cucerit Cupa României la sabie
Barcelona va juca fără spectatori un meci din Champions League! Motivul Barcelona va juca fără spectatori un meci din Champions League! Motivul
Walter Zenga a semnat Walter Zenga a semnat
VIDEO | Avem deja golul etapei? Mihnea Rădulescu, şut SUPERB de la distanţă în poarta celor de la Sibiu VIDEO | Avem deja golul etapei? Mihnea Rădulescu, şut SUPERB de la distanţă în poarta celor de la Sibiu

Adrian Şut revine înaintea partidei cu CFR Cluj! Veste foarte bună pentru FCSB

FCSB Publicat pe 4 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21086215/1/adrian-sut-fcsb.jpg

Adrian Şut s-a accidentat în partida cu Sepsi, de luni seară, dar veştile pentru FCSB sunt bune, urmând să revină chiar înaintea duelului cu CFR Cluj, după câteva zile de odihnă. Derby-ul este programat duminică de la ora 21:00 şi va fi LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro!

Mijlocaşul a ieşit în minutul 76 al confruntării Sepsi – FCSB, dar va reveni repede la antrenamente, având doar o entorsă. Astfel, are toate şansele să fie pe teren în confruntarea cu CFR Cluj, din Ardeal, conform Fanatik.

Unul din cei mai în formă oameni ai formaţiei din Bucureşti, Adrian Şut, a fost scos cu targa de pe teren în duelul cu Sepsi, iar în locul său a intrat Iulian Cristea. Prima ipoteză era o entorsă, scenariu care s-a şi adeverit.

În acest sezon, Şut a adunat 29 de meciuri, a marcat de patru ori şi a oferit două pase decisive. Transfermarkt îl cotează la 1.2 milioane de euro. 

Omrani revine şi el

FCSB a avut parte de o veste excelentă şi zilele trecute, în care SuperLiga României era oprită pentru meciurile din preliminariile EURO 2024. Vicecampioana României poate miza, de la partida cu CFR Cluj, din prima parte a lunii aprilie, pe un jucător căruia i-a simţit lipsa în ultimele etape.

Astfel, la antrenamentele FCSB-ului va reveni în scurt timp atacantul francez Billel Omrani (29 de ani), care s-a accidentat în partida cu Petrolul din sezonul regular, de la începutul lunii. Conform Fanatik, atacantul e pe finalul recuperării, fiind trimis chiar şi la vraciul Marijana Kovacevic, din Serbia.

Omrani va putea fi folosit de Mihai Pintilii chiar în partida cu CFR Cluj, chiar cea după duelul cu Sepsi.

Două goluri şi două pase de gol a reuşit Billel Omrani pentru FCSB în 16 apariţii, în actualul sezon al Superligii. Vârful e cotat la un milion de euro de Transfermarkt.

S-a schimbat în bine, e pe drumul ce bun. Vrea să demonsteze şi e foarte serios. S-a accidentat şi stă cam trei, patru săptămâni. La începutul play-off-ului o să fie!”, spunea Mihai Stoica după accidentarea lui Omrani.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele