Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”
Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu
Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri
Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8 Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8

Adi Mutu, supărat după ce MM Stoica l-a jignit cum a vrut pe Onea şi l-a numit ”animal”: ”Urât ce a spus. Probabil îşi va cere scuze!”

FCSB Publicat pe 25 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21105792/1/adrian-mutu-rapid.jpg

Echipa Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

În minutul 4, Onea a intrat foarte dur la Florinel Coman, dar arbitrul a acordat doar galben. Meciul a avut mai multe faze controversate, iar mai multe voci din fotbalul românesc au susţinut că Rapid trebuia să primească două cartonaşe roşii.

MM Stoica a fost foarte nervos după meciul cu Rapid. Oficialul de la FCSB nu a avut milă de Onea şi i-a adresat cuvinte dure. 

Adrian Mutu a vorbit despre declaraţiile lui MM Stoica. El susţine că oficialul FCSB a făcut un gest urât şi că ar fi frumos să îşi ceară scuze. 

”Urât ce a spus. Probabil îşi va cere scuze!”

”Urât ce a spus MM Stoica de Onea. Înţeleg că îşi apără echipa, dar nu poţi să jigneşti un jucător. Mai ales că Onea este un băiat extraordinar, cu un caracter foarte frumos, un băiat simplu, un băiat muncitor. E urât. Probabil că a făcut-o la cald şi probabil îşi va cere scuze, aşa ar fi normal.

Întotdeauna voi proteja integritatea jucătorilor şi ţin la toţi jucătorii, indiferent că sunt ai mei sau sunt adversari. Când am spus că mă bucur că Florinel Coman nu a păţit nimic, chiar mă bucur, pentru că fără să vrei se putea întâmpla ceva, din căzătură, din intrare.

De aia am spus-o, nu pentru faptul că ar fi fost o intrare super, super violentă, pentru că până la urmă Onea a fost băiat deştept şi şi-a tras picioarele pentru că dacă se ducea cu talpa, probabil nu mai era timp să tragă piciorul de pe pământ. Oricum, în stadion se aude şi se simte altfel”, a declarat Mutu pentru Fanatik.

Ce a spus MM Stoica despre Onea

”Nu sunt prea multe de spus. Am început meseria asta în 1992 şi am avut fericita oportunitate de a merge cu Oţelul la Bistriţa. Mi-am construit apărarea acum (n.r. - râde). 

Ce ar trebui să i se spună lui Feşnic acum? Şi lui Onea. M-am întâlnit cu el (n.r. - Onea) în oraş odată şi i-am văzut accidentarea, pe care a avut-o. 

Ţie, Onea, nu îşi e ruşine că eşti fotbalist şi vii să-i pui cariera în pericol unui fotbalist de care fotbalul românesc are nevoie? Naţionala are nevoie! Nu ai cum Onea să faci aşa ceva. 

Nu e brutalitate! Doar un animal poate face aşa ceva. Ba da! Nu e călcătură ca a lui Dragoş Grigore, iei roşu, iei roşu, dar atacul lui Onea nu se face. Mutu ştia că e roşu, îşi pusese mâinile în cap. Ce face Feşnic? Îi dă galben lui Onea. Uitaţi cum se manifestă, că-şi dă seama. 

Ăsta (n.r. - Onea) are un metru şi un zâmbet. Tu nu te poţi comporta ca un animal, Onea, nu poţi face aşa ceva. Eşti un micuţ, care vrea să joace fotbal cu ceva calităţi”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele