Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

”A semnat pe trei ani. Nu a fost nicio problemă”. FCSB, mutare importantă pentru viitorul sezon

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 7 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21117551/1/fcsb.jpg

Mihai Stoica a confirmat că Thomas Neubert şi-a prelungit contractul în această săptămână cu FCSB.

Neamţul rămâne la echipă până cel puţin în 2026 şi va avea un salariu mare pentru un preparator fizic: 11.000 de euro pe lună.

"Da (n.r. - a prelungit pe trei ani). N-a fost nicio negociere cu el. I-am pus contractul, a stat, s-a gândit, iar când a terminat a semnat şi asta a fost tot. Negocieri poţi avea dacă mai scazi, mai urci. Nu. Ăla a fost contractul.

A semnat pe trei ani. Nu a fost nicio problemă. El şi în perioada în care se gândea a condus antrenamentele fizice cum trebuie, e un tip foarte serios.

Sunt unii, dar el e neamţ, nu se pune problema, care se apropie de final de contract şi care nu mai sunt serioşi",
a declarat Stoica, pentru cei de la Orange Sport.

Revenit la FCSB în 2020, alături de Toni Petrea, Neubert a readus stabilitatea fizică dorită de Gigi Becali.

Neubert şi-a creat o imagine excelentă în fotbalul românesc în primul mandat al lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB, când a instaurat un regim draconic de pregătire fizică, iar roş-albaştrii se puteau bate de la egal la egal cu cele mai importante echipe de pe Bătrânul Continent.

Neamţul a intrat, apoi, în conflict cu Laurenţiu Reghecampf şi a preferat să-l urmeze pe Toni Petrea în cariera acestuia de antrenor principal. Aşa a revenit la FCSB în 2020, rămânând la echipă şi în perioada în care Toni Petrea se despărţise de echipa roş-albastră.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele