Ultima oră
Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York
VIDEO | Etapă palpitantă în Indonezia. Jorge Martin a câştigat duelul cu Francesco Bagnaia VIDEO | Etapă palpitantă în Indonezia. Jorge Martin a câştigat duelul cu Francesco Bagnaia
VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii şi-au dublat avantajul VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii şi-au dublat avantajul
Fostul rapidist nu s-a ferit de cuvinte şi i-a transmis un mesaj lui Şucu. „Asta lipseşte. E marea problemă!” Fostul rapidist nu s-a ferit de cuvinte şi i-a transmis un mesaj lui Şucu. „Asta lipseşte. E marea problemă!”
APS condamnă incidentul grav de la meciul Rapid – Oţelul APS condamnă incidentul grav de la meciul Rapid – Oţelul
Harry Kane s-a accidentat la meciul cu Bayer Leverkusen. Reacţia lui Kompany Harry Kane s-a accidentat la meciul cu Bayer Leverkusen. Reacţia lui Kompany

”A plecat în momentul greu pentru echipă”. Radunovic, dezamăgit de plecarea lui Dică

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 4 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20909597/1/universitatea-craiova-fcsb-superliga-superbet-18-09-2022-2.jpg

West Ham United a câştigat joi, la Bucureşti, scor 3-0, meciul disputat în compania formaţiei FCSB, în etapa a şasea a grupelor Conference League.

Fornals a deschis scorul în minutul 40, plecând dintr-o poziţie suspectă de ofsaid. În minutul 56 englezii au mărit avantajul, după o lovitură de cap a lui Mubama, deviată în plasă de Dawa. Golul de 3-0 a fost marcat în minutul 65, la o greşeală a lui Târnovanu, de care a profitat Fornals.

După meci, Risto Radunovic s-a declarat dezamăgit de faptul că Nicolae Dică a decis să demisioneze într-un moment delicat pentru echipă.

 ”Nu am făcut bine nici în ultimul meci şi îmi pare foarte rău, pentru că n-am arătat bine şi ne-am ridicat la nivelul lor.

E clar că avem probleme în defensivă, dar defensiva începe din atac, aşa că... Nu pot să schimb nimic, aşa a fost, n-am reproşuri, comentarii şi cam atât.

Nu vreau să comentez asta. A plecat în momentul greu pentru echipă, foarte greu pentru echipă şi nu vreau să comentez. Momentul este foarte dificil pentru echipă şi sper ca echipa să iasă din asta.

Subiectul este închis şi nu vreau să comentez foarte mult”
, a declarat Radunovic, la finele partidei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele