Ultima oră
Marine Le Pen îl critică pe Kylian Mbappe. ”Francezii s-au săturat să li se dea lecţii de morală” Marine Le Pen îl critică pe Kylian Mbappe. ”Francezii s-au săturat să li se dea lecţii de morală”
Farul va evolua în Grupa 11 a Women's Champions League. Meciurile se vor juca la Baza Sportivă a Academiei Hagi Farul va evolua în Grupa 11 a Women's Champions League. Meciurile se vor juca la Baza Sportivă a Academiei Hagi
Deniz Giafer pleacă de la Dinamo Deniz Giafer pleacă de la Dinamo
Cinemaraton difuzează celebra serie ”Comisarul”, regizată de Sergiu Nicolaescu Cinemaraton difuzează celebra serie ”Comisarul”, regizată de Sergiu Nicolaescu
Gigi Becali a izbucnit din nou la adresa FRF: „Nu mai pot! Am zis să-mi văd de treaba mea, dar inima se răzvrăteşte” Gigi Becali a izbucnit din nou la adresa FRF: „Nu mai pot! Am zis să-mi văd de treaba mea, dar inima se răzvrăteşte”
Decizie radicală luată de UEFA  pentru sezonul viitor de cupe europene Decizie radicală luată de UEFA pentru sezonul viitor de cupe europene

25 de milioane puse pe masă pentru cel mai scump român din istoria Ligii 1: ”E adevărat!”

Superliga Publicat pe 2 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21545135/1/profimedia-0841870835.jpg

25 de milioane puse pe masă pentru cel mai scump român din istoria Ligii 1: ”E adevărat!”

Mijlocaşul Dennis Man traversează o perioadă excelentă la Parma, iar echipa italiană are şanse mari să promoveze în Serie A la finalul sezonului. Parma se află pe primul loc în Serie B, iar cel mai bun jucător al echipei este chiar Dennis Man. 

Dacă echipa din "Cizmă" reuşeşte să promoveze la finalul sezonului, ceea ce este destul de probabil, FCSB ar avea de câştigat şi ea. Mai exact, când FCSB l-a cedat pe mijlocaşul român, în schimbul a 11 milioane de euro, a adăugat şi bonusuri în valoare de 2 milioane de euro. Dintre acesteam doar două mai sunt realizabile în acest moment, iar alte două au picat.

Deşi în ultima vreme s-au vehiculat mai multe informaţii conform cărora Inter ar fi interesată de Dennis Man, nimic nu s-a concrezat până în acest moment. Totuşi, presa din Italia a informat că Dennis Man a ajuns în atenţia unei echipe din Germania.

Borussia Dortmund va trimite oameni care să îl vadă pe Dennis Man la partida Parmei cu Ternana din deplasare. Aceasta ar putea reprezenta o şansă imensă pentru jucătorul român, care ar putea prinde transferul în Bundesliga. 

Dennis Man are un salariu de 1,1 milioane de euro la Parma, făcându-l unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din liga secundă din Italia. După ce îşi va prelungi înţelegerea, fostul atacant de la FCSB îşi va majora contractul cu 100.000 de euro.

Totuşi, nicio ofertă nu s-a concretizat până în acest moment. Giovanni Becali a anunţat ce urmează pentru internaţionalul român. El susţine că ofertele despre care s-a scris în presă ar fi doar zvonuri, iar Parma se pregăteşte să îi prelungească înţelegerea. 

În presă s-a scris despre interesul celor de la AC Milan, dar se pare că un alt grand ar fi intrat pe fir, este vorba despre Juventus, fostul club al lui Adi Mutu. La această mutare ar putea contribui legendarul Buffon, care a jucat alături de Man la Parma. 

Nici interesul lui Juventus nu s-a concretizat, dar Gigi Becali ar putea să dea o nouă lovitură. Patronul FCSB susţine că are informaţii conform cărora fotbalistul Parmei ar urma să fie vândut în vară pe 25 de milioane de euro. Dacă acest transfer s-ar realiza, Gigi Becali ar mai încasa 650.000 de euro.

”Aţi văzut că eu nu vând sub preţ. L-am vândut pe Chiricheş cu 10 milioane, ei l-au vândut mai departe cu 7. Aici, la Dennis Man, e adevărat. L-am vândut cu 11 milioane de euro, ei îl vând cu 25 de milioane. Cu 25 de milioane, aşa am înţeles. 

Dar iau şi eu 5% din diferenţă, 700.000 de euro (n.r. 650.000). Aşa am auzit”, a declarat Gigi Becali, citat de Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele