Ultima oră
Premier League vine cu o veste proastă pentru Manchester City Premier League vine cu o veste proastă pentru Manchester City
Ana Bogdan a acces în turul doi al calificărilor la Wuhan Ana Bogdan a acces în turul doi al calificărilor la Wuhan
Loturile pentru selecţionatele U20 şi U17 ale României. Programul meciurilor pentru „tricolori” Loturile pentru selecţionatele U20 şi U17 ale României. Programul meciurilor pentru „tricolori”
Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum se implică Gigi Becali la FCSB. „Îi trimiteam lista cu jucătorii” Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum se implică Gigi Becali la FCSB. „Îi trimiteam lista cu jucătorii”
„Nu cred că va prinde play-off-ul”. Predicţie total neaşteptată. „E singura echipă care se va bate la titlu cu FCSB” „Nu cred că va prinde play-off-ul”. Predicţie total neaşteptată. „E singura echipă care se va bate la titlu cu FCSB”
Fotbalistul legendar şi-a prelungit contractul la 37 de ani! Anunţul clubului Fotbalistul legendar şi-a prelungit contractul la 37 de ani! Anunţul clubului

Yulia Putintseva a câştigat turneul de la Birmingham. Este primul său trofeu pe iarbă

Tenis Publicat pe 23 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21640012/1/putinteva.jpg

Yulia Putintseva a câştigat, duminică, al treilea titlu de simplu din carieră în circuitul WTA, impunându-se în finala turneului de la Birmingham, scor 6-1, 7-6 (8), în faţa sportivei Ajla Tomljanovic.

Precedentele două titluri obţinute de Putintseva au fost pe zgură, la Nurnberg în 2019 şi la Budapesta în 2021.

Ea a luat acasă trofeul după prima sa finală pe iarbă din carieră, într-o oră şi 28 de minute, după ce a revenit de la 5-3 - şi a salvat două mingi de set - în setul al doilea.

"Nu ştiu ce simt, pentru că nu mă aşteptam deloc la asta", a declarat Putintseva. "Este grozav şi este derutant, pentru că întotdeauna am fost bună pe zgură, dar acum, dintr-o dată, sunt bună pe iarbă. O să accept asta! Este grozav! A fost un meci grozav. Am început atât de bine, iar apoi Ajla şi-a ridicat nivelul la maxim. Ea a jucat cu adevărat uimitor, fără să-mi dea timp să mă gândesc sau să fac ceva. Meciul a fost echilibrat în final, iar eu am fost puţin mai norocoasă."

Putintseva este a doua campioană de la Birmingham din ultimii 10 ani care nu a fost cap de serie, după Beatriz Haddad Maia, care a reuşit performanţa în 2022.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele