Ultima oră
Paolo Montero va fi antrenor interimar la Juventus Paolo Montero va fi antrenor interimar la Juventus
PSG, fără Kylian Mbappé şi Ousmane Dembélé la meciul cu Metz, ultimul al sezonului în Ligue 1 PSG, fără Kylian Mbappé şi Ousmane Dembélé la meciul cu Metz, ultimul al sezonului în Ligue 1
LIVE VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! LIVE VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Echipele pe care le poate întâlni CFR Cluj în preliminariile Conference League. Dueluri complicate în faza play-off-ului Echipele pe care le poate întâlni CFR Cluj în preliminariile Conference League. Dueluri complicate în faza play-off-ului
Cine va arbitra turul barajului de menţinere/promovare din Superliga, Dinamo - Csikszereda Cine va arbitra turul barajului de menţinere/promovare din Superliga, Dinamo - Csikszereda
Sorin Pop, campion cu Elcond Zalău şi apoi antrenor al echipei SCM Zalău, a decedat la doar 56 de ani Sorin Pop, campion cu Elcond Zalău şi apoi antrenor al echipei SCM Zalău, a decedat la doar 56 de ani

VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 6 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21581593/2/universitatea-craiova-fcsb-play-off-superliga-superbet-6-05-2024-1.jpg

Universitatea Craiova a învins campioana FCSB, pe teren propriu, scor 2-0, în etapa a 8-a din play-off-ul Superligii. Oaspeţii au ratat un penalty prin Darius Olaru.

Oltenii au deschis scorul repede la Craiova, încă din minutul 4. Baiaram a executat un corner, Jovan Markovic a trimis în bară, iar Raul Silva a reluat în plasă mingea ricoşată până la el.

Anzor Mekvabishvili l-a încercat pe Târnovanu cu un şut din afara careului, în minutul 28, iar bucureştenii au ratat cea mai mare ocazie a lor în minutul 44, când Baba Alhassan a pătruns în careu şi i-a pasat lui Miculescu, acesta reluând pe lângă poartă. Oaspeţii au ratat o ocazie mare şi în minutul 55, prin Octavian Popescu, apoi Olaru a şutat şi Laurenţiu Popescu a respins. Gazdele au revenit în atac şi Andrei Ivan a reuşit să dubleze avantajul echipei lui Gâlcă, în minutul 70.

După cinci minute FCSB a primit penalty după consultarea VAR, pentru un fault al lui Houri la Olaru şi acelaşi Olaru a ratat lovitura de pedeapsă în minutul 77, trimiţând în bară. Au ratat apoi Vlădoiu şi Alexandru Băluţă, iar Alexandru Mitriţă a ţinut prea mult de minge în careul bucureştenilor şi nu a putut înscrie, în minutul 90.

Ivan şi Bana nu l-au putut învinge pe Târnovanu în minutul 90+4, iar meciul s-a încheiat în cele din urmă cu victoria Craiovei, scor 2-0.

FCSB a pierdut primul meci din acest play-off şi este deja campioană, conducând în campionat cu 49 de puncte. Universitatea Craiova este pe locul secund, cu 40 de puncte.

VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0 (Silva 4, Ivan 71), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Căpăţînă, Zajkov, Silva, Bancu - A. Creţu, Mekvabishvili - Danciu, Houri, A. Ivan - Markovic
  • FCSB: Târnovanu - Antwi, Lixandru, Dawa, Ov. Popescu – Alhassan, Şut, Olaru – Băluţă, D. Miculescu, Oct. Popescu

Minutul 90+5: Final de meci! Universitatea Craiova se impune cu 2-0.

Minutul 90: Mitriţă profită de o pasă greşită şi trece prin defensiva adversă, îl culcă pe Târnovanu, dar şutul său este scos de pe linia porţii de Dawa.

Minutul 77: Se dictează penalty cu ajutorul VAR, după o intervenţie a lui Houri asupra lui Olaru. Acelaşi Olaru execută lovitura de pedeapsă, dar zguduie transversala.

Minutul 71: GOL Universitatea Craiova! Vlădoiu profită de lipsa de marcaj a lui Lixandru şi scoate în careu la Ivan, care trimite de lângă Haruţ.

Minutul 62: Olaru trimite din marginea careului. Popescu respinge în bară, apoi mingea se scurge în afara terenului.

Minutul 55: Tavi Popescu rămâne singur cu portarul, pierde timp, dar apucă să îl lobeze pe Popescu, dar nu prinde cadrul.

Minutul 47: Târnovanu parează în doi timpi la şutul lui Ivan din careu.

Minutul 45+2: Pauză! Universitatea Craiova conduce cu 1-0.

Minutul 44: Alhassan scoate la Miculescu, care reia slab din careu.

Minutul 28: Mekvabishvili trimite de la distanţă puţin pe lângă vinclu.

Minutul 4: GOL Universitatea Craiova! Probleme mari în a respinge mingea după un corner, Silva profită de lipsa de marcaj şi trage din careu.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------

Universitatea Craiova vine după victoria cu 2-1 în faţa Rapidului, din etapa trecută, şi se află pe locul 3 în Superliga, la 3 puncte distanţă de CFR Cluj, ocupanta locului 2. Oltenii au mare nevoie de victorie pentru a reveni pe poziţia secundă, care asigură un loc în preliminariile Conference League.

De cealaltă parte, FCSB vine după victoria, scor 2-1, în faţa Farului, meci în urma căruia bucureştenii au devenit matematic campionii României. „Roş-albaştrii” joacă un meci de palmares cu U. Craiova, pe care a reuşit să o învingă de fiecare dată când s-au întâlnit, în acest sezon.

Ultima întâlnire dintre cele două echipa s-a încheiat cu victoria FCSB-ului, scor 2-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele