Ultima oră
NEWS ALERT | România rămâne fără selecţioner după EURO?! ”Sunt pe deplin pregătit pentru acest tip de provocare” NEWS ALERT | România rămâne fără selecţioner după EURO?! ”Sunt pe deplin pregătit pentru acest tip de provocare”
Nu se poate aşa ceva! Câte puncte a câştigat Potapova împotriva lui Swiatek la Roland Garros Nu se poate aşa ceva! Câte puncte a câştigat Potapova împotriva lui Swiatek la Roland Garros
Statistică uluitoare! Ce şanse avea Olympiakos să câştige Conference League după turul optimilor Statistică uluitoare! Ce şanse avea Olympiakos să câştige Conference League după turul optimilor
VIDEO | Olimpiu Moruţan, prezent în cantonamentul de la Mogoşoaia VIDEO | Olimpiu Moruţan, prezent în cantonamentul de la Mogoşoaia
OFICIAL | Continuă "curăţenia" la Rapid OFICIAL | Continuă "curăţenia" la Rapid
Motivul pentru care Marius Croitoru s-a reîntors la FCU Craiova. "Mi-a garantat" Motivul pentru care Marius Croitoru s-a reîntors la FCU Craiova. "Mi-a garantat"

VIDEO | Gloria Bistriţa o bate clar pe Dunărea Brăila şi va juca finala European League

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 11 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21588050/1/glo-bra.jpg

Gloria Bistriţa este prima finalistă a European League, după ce a eliminat în semifinalele Turneului F4 de la Graz, formaţia Dunărea Brăila, scor 37-26 (20-14).

  • În cealaltă semifinală se duelează Neptunes Nantes şi Storhamar Handball Elite.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Laslo 8 goluri, Niombla 5, Bazaliu 4, Dahl 4, pentru Gloria, respectiv Jezic 7, Liscevic 4, da Rocha 3, pentru Dunărea Brăila.

Gloria Bistriţa rămâne astfel singura echipă neînvinsă din actuala stagiune a competiţiei. În sferturi, Gloria a eliminat Mosonmagyarovari KC (32-30, 27-25), în timp ce Dunărea Brăila a trecut de Podravka (32-26, 26-25).

De remarcat faptul că Dunărea Brăila este singura din cele patru semifinaliste care a început sezonul European League din primul tur preliminar.  De asemenea, a fost prima semifinală a European League între două echipe din aceeaşi ţară.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele