Ultima oră
Giedrius Arlauskis le urează bun-venit românilor în Lituania: ”Bine aţi venit în mocirlă!” Giedrius Arlauskis le urează bun-venit românilor în Lituania: ”Bine aţi venit în mocirlă!”
MM Stoica, uluit când a văzut fotografia cu Mircea Lucescu: ”Nu se poate!” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, uluit când a văzut fotografia cu Mircea Lucescu: ”Nu se poate!” | VIDEO EXCLUSIV
Dan Petrescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Antrenorul s-a închis de frică în birou Dan Petrescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Antrenorul s-a închis de frică în birou
LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Germania - Olanda şi Belgia - Franţa se joacă acum LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Germania - Olanda şi Belgia - Franţa se joacă acum
Raul Florucz, prima declaraţie după ce a aflat că este dorit la naţională de Mircea Lucescu Raul Florucz, prima declaraţie după ce a aflat că este dorit la naţională de Mircea Lucescu
VIDEO | Georgia - Albania 0-1. Situaţie extrem de strânsă în Grupa 1 din Liga B VIDEO | Georgia - Albania 0-1. Situaţie extrem de strânsă în Grupa 1 din Liga B

VIDEO | Fanii lui Dinamo au ovaţionat-o pe Cristina Neagu. Marea handbalistă, vizibil emoţionată de primirea călduroasă

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21029734/2/neagu.png

Dinamo joacă cu vecina de clasament în grupele Ligii Campionilor. ”Dulăii” primesc vizita celor de la GOG, în direct pe Prima Sport 1, de la ora 19:45.

Campioana României a pierdut primele două meciuri din acest an în cea mai puternică competiţie continentală şi a căzut până pe locul 5 în clasament. În schimb, cei de la GOG vine după o serie de 3 victorii la rând şi ocupă locul 4, chiar şi aşa, elevii lui Xavi Pascual pleacă favoriţi contra nordicilor.

În tribune a fost surprinsă şi Cristina Neagu. Crainicul partidei a anunţat prezenţa marii handbaliste, iar publicul a aplaudat-o şi i-a scandat numele, marea noastră campioană fiind vizibil emoţionată de primirea călduroasă pe care i-au oferit-o fanii ”dulăilor”.

Momente delicate la meciul cu Rapid

Cristina Neagu, care a câştigat de patru ori titlul de cea mai bună handbalistă a lumii, a fost luni ţinta suporterilor giuleşteni care i-au adresat injurii după fiecare gol marcat în meciul CSM - Rapid, scor 31-24.

Sportiva nu a scăpat de înjurăturile suporterilor celor de la Rapid, nici la interviu, iar jucătoarea de la CSM Bucureşti a avut o replică dură.

”Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Ştiţi foarte bine ce fel de galerie este...În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie şi fairplay. Că eu ţin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor... Pe mine nu mă interesează ce cred ei. Dacă ei că cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâţia copii şi să adresezi injurii... Repet, asta spune mult despre educaţia şi caracterul lor”, a spus Cristina Neagu după meci.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele