Ultima oră
Victorie uriaşă pentru Jaqueline Cristian! A trecut după un meci maraton de locul 10 WTA Victorie uriaşă pentru Jaqueline Cristian! A trecut după un meci maraton de locul 10 WTA
VIDEO | FC Argeş - Corvinul, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ocazie imensă pentru gazde, în primele minute VIDEO | FC Argeş - Corvinul, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ocazie imensă pentru gazde, în primele minute
WADA a făcut apel la TAS în cazul Jannik Sinner şi cere o suspendare a numărului 1 mondial. Despre cât timp este vorba WADA a făcut apel la TAS în cazul Jannik Sinner şi cere o suspendare a numărului 1 mondial. Despre cât timp este vorba
Ole Gunnar Solskjaer a scos totul la iveală! Ce s-a întâmplat după revenirea Cristiano Ronaldo la Manchester United Ole Gunnar Solskjaer a scos totul la iveală! Ce s-a întâmplat după revenirea Cristiano Ronaldo la Manchester United
EXCLUSIV | Unde se poate face diferenţa în derby-ul Manchester United - Tottenham. „Dacă va reuşi să profite de asta, poate câştiga meciul” EXCLUSIV | Unde se poate face diferenţa în derby-ul Manchester United - Tottenham. „Dacă va reuşi să profite de asta, poate câştiga meciul”
Marele merit a lui Şumudică! Neil Lennon nu a făcut asta. „Face parte din fişa oricărui antrenor” Marele merit a lui Şumudică! Neil Lennon nu a făcut asta. „Face parte din fişa oricărui antrenor”

VIDEO | Csikszereda - Ceahlăul 3-1. Ciucanii s-au impous fără mari emoţii în faţa pietrenilor

Liga II Publicat pe 4 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21690252/3/fk-csikszereda-miercurea-ciuc-dinamo-bucuresti-baraj-retur-superliga-superbet-27-05-2024.jpg

Csikszereda s-a impus cu 3-1, acasă, în faţa Ceahlăul, într-un meci din prima rundă a Ligii 2, care a avut loc duminică.

Csikszereda - Ceahlăul 3-1 (Bakos E. 7', 33', Dolny J. 14' / Davordzie C. 68'), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro

Echipele de start:

  • Csikszereda: Simon - Kelemen, Hegedus, Palmeş - Bloj, Szilagyi, Bakos, Peter Gal - Babati, Dolny, Torvund
  • Rezerve: Karacsony, Nagy, Csuros, Kovacs, Karandi, Pinter, Francisco, Gheralia, Makrai
  •  
  • Ceahlăul: Brănescu - Ţuţu, Bracelli, Asibey, Martins - Batantu, Onişa, Carreiro - Gyulai, Davordzie, Creţu
  • Rezerve: Anăstase, Petre, Neag, Ciobanu, Copoţ-Barb, Marie-Sainte, Trip, Gbizie, Răducioiu

Min. 90+4: Final de meci! 

Min. 90+1: Ratare incredibilă a lui Csikszereda! Jucătoirul ciucanilor a avut toată poarta în faţă, dar nu a reuşit să cadreze şutul.

Min. 89: Ocazie mare pentru echipa din Miercurea Ciuc! Gazdele au fost foarte aproape de majorarea socorului.

Min. 74: Ocazie mare pentru Ceahlăul! Simon Mate a parat în situaţie de unul la unul cu atacantul advers.

Min. 68: GOOOL marcat de Ceahlăul! Pietrenii au înscris superb prin Davordzie, care a profitat de centrarea perfectă a lui Ţuţu.

Min. 46: A început repriza a doua! 

Min. 45+4: Final de primă repriză! 

Min. 33: GOOOL marcat de ciucani! Bakos a reuşit „dubla”, după o fază de manual la care apărarea Ceahlăului a fost făcută încă o dată şah mat.

Min. 14: GOOOL marcat de Csikszereda! Dolny a primit excelent pe culoar şi l-a învins cu un lob pe portarul advers, pentru a „dubla” avantajul formaţiei sale.

Min. 7: GOOOL marcat de Csikszereda! Echipa din Miercurea Ciuc a deschis scorul în urma unui corner, la care apărare Ceahlăului a cedat, iar Bakos a profitat.

Min. 1: A început partida! 

__________________________________________________________________________-

Csikszereda începe sezonul cu încredere, după ce în stagiunea trecută a prins un loc în play-off-ul competiţiei şi a jucat barja de promovare / rămânere cu Dinamo, pe care l-a pierdut cu 2-0 la general.

De cealaltă parte Ceahlăul a jucat în play-out-ul ligii secunde, unde a terminat pe locul 2 în grupa A, la patru puncte de prima poziţiei. Pietrenii făcuseră un sezon regular excelent, dar au terminat pe 7, la doar un punct de ultima poziţie care ducea în play-off, ocupată chiar de formaţia din Miercurea Ciuc.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc în sezonul trecut şi s-a cu victoria lui Csikszereda cu 2-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele